DOLAR 32,4238
EURO 34,4423
ALTIN 2.488,20
BIST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 18°C

WhatsApp grupları için müjdeli haber! WhatsApp’ta uzun zamandır beklenen özellik sonunda gelmesi bekleniyor. WhatsApp grupları için müjdeli…

17.04.2020
A+
A-

Google Duo ve Zoom gibi rakipleri önüne geçmek için WhatsApp, daha fazla kullanıcının bir grup görüşmesine katılmasına izin verme özelliği üzerinde çalışıyor. Şu an itibariyle, sadece dört kullanıcının bir grup görüşmesine katılmasına izin veriyor. Bununla birlikte, WhatsApp’ın en son Android beta sürümü ile bu sınırlı kullanıcı sayısının yakın zamanda artırılabileceğini gösteriyor.

Zoom ve Google Duo, aynı anda düzinelerce kişiyle görüntülü görüşmesine izin veriyor. Bu nedenle, insanlar corona virüsün yayılmasını durdurmak için sosyal mesafeyi koruduğundan dolayı dünyanın her yerinden çeşitli uygulamalarla iletişimini sağlıyorlar.

Android için WhatsApp v2.20.128 beta ve WhatsApp v2.20.129 beta sürümünde keşfedildi. Bu özellik henüz etkinleştirilmedi. Bu nedenle, kullanıcılar en son sürüme güncelledikten sonra kullanamazlar.

Bu özellik kullanıma açıldıktan sonra grup çağrısında kaç katılımcıya izin verileceğine dair netlik yok. Ayrıca, özelliğin işletme hesapları için de ne zaman yayınlanacağı konusunda bir açıklama yoktur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.