DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Web hosting seçiminde neleri gözden kaçırıyoruz? Corona virüs insanların evden ve internetten girişimcilik adımlarını araştırmalarına sebep oldu. Peki…

26.06.2020
A+
A-

Corona virüs pandemisi sürecinde internette e-ticaret yapmanın ayrıca dar ayrıca de kolaylığını keşfeden birçok kişi, yeni internet sitesi açma, e-ticaret sitesi oluşturma noktasında da bilhassa süratli, performanslı ve tabii ki güvenli hosting firmalarını araştırmaya koyuldular.

Web hosting hizmetleriyle birlikte de ön planda olmayı başaran isim Güzel Hosting, internet sitelerinin kolay ve seri açılabilir altyapını sunmaktadır. Yüzde yüz SSD teknolojisi altyapısında sunduğu web hosting planlarıyla birlikte web site projelerinizin eskisinden daha seri ve performanslı çalışmasını sağlarken olağan barındırma hizmetlerine kadar daha performanslı bir artışı gözlemleyeceğiniz kadar değerli bir seviyede hizmet sağlıyor.

Yeni girişimciler için önemli olan mailleşme altyapısı konusunda email protected biçiminde e-mail hesaplarınızı sorunsuz kullanabilmek. “Gönderdiğim mail acaba alıcıya ulaşmadı mı?” gibi sorunlarla uğraşmamak için özel mail altyapılar servisiyle birlikte enerjik mail servis hizmetleri de sunuyor. E-maillerinizde gelen kutularınızda çoğu kez rastladığınız geveze ya da spam mail sorunlarını da bütün web hosting ve reseller hosting hizmetlerinde Spamexperts altyapıyla çözen Hoş Hosting ile tüm mail sorunlarınızı gidermek için seçim edebiliyorsunuz.

Hosting seçimi yaparken dar maliyetlere uyarı!

Web site projelerinizi hazırlarken değerlendirdiğiniz firmalarda çekici hosting fiyat tekliflerinizi ilk sene özel indirimin peşinde onarım dönemlerinde yüksek bedeller ödemek zorunda kalmayın. Bunun için hosting maliyetlerinizi daima uzun vadede hesaplayıp doğru hosting firma ve paket seçiminizi bütçenize göre en uygun şekilde gerçekleştirin.

1 takvim satın aldığınız hosting planlarınızın yenileme süreleri geldiğinde ilk yıla göre fahiş fiyatlarla yenilemek zorunda kalmayın. Güzel Hosting, sunduğu yerinde fiyatlı hosting planlarındaki hizmetleriyle fiyatlarda daima onarım garantisi sunuyor.

Avantajlı fiyatlarla hizmetleri TL cinsinden satın alabilirsiniz

Hoş Hosting, bir Türk firması olarak tanıdık olmayan para birimi değil doğrudan TL para birimiyle sunduğu hizmetleriyle tanıdık olmayan anapara yerine Türk şirketi olarak hizmet sağlamaktadır.

Sene içerisinde çoğu kampanya ve yeniliklerle hosting dünyasında sunduğu ayrıcalıklı fiyatlar dışındaki güvenilir ve performanslı altyapısı ile de internet sitelerinizin güvenilir sunucularda yüzde yüz performanslı yapı içerisinde çalıştırılmasına siz de dahil olabilirsiniz.

Haftalık yedekleme hizmetleriyle web sitelerinizin yedeklenerek, herhangi bir veri ya da içerik kaybı durumlarını durdurmak amacıyla Hosting paketlerinizdeki performans ve sürat kadar verilerinizin güvenliği de önemlidir. Hosting seçimi konusunda manâlı noktalardan birisi de güvenlik. Projelerinizde galibiyet ve gelecek için önemli olan verilerinizin güvenliğini Güzel Hosting önemsiyor ve alacağınız tüm Linux web hosting hizmetlerinde en iyi fiyat performans dek bedava yedekleme desteği ile bütün web site projelerinizi haftalık yedeklenmesi sayesinde garanti altına alırsınız.

Web site projeleriniz ve e-maillerin nakliye derdiyle uğraşmayın!

Hosting firmanızı değiştirmek istediğinizde ya da memnun olmadığınız bir hosting planından taşınmaya karar verdiğinizde, daha dinç ve güvenli bir altyapı olarak Güzel Hosting’i etmenin avantajlarından biri de nakliye zahmetiyle sizleri uğraştırmamasıdır. Taşıma ile ilgili yaşanacak en basit sorunda tüm data kaybı sorunu yaşamanıza dair bütün aksilikleri yok ederek, bu müşteri durumlarla sizleri hiç uğraştırmadan doğrudan ücretsiz hosting taşıma desteği sunuyor, tüm Linux Web hosting paketlerinde uzman teknik destek ekibi ile taşımalarınızı gerçekleştiriyor.

Sadece web site değil keza sizin hem de işiniz için yük arz eden Webmail’de yer alan bütün maillerinizin de mail kutularının tamamı dahil almak üzere taşınması da uzman ekip tarafınca kısa sürede gerçekleştiriliyor. Uzman teknik yardım ekibi ile birlikte 7/24 yardım karşılayan firma, 24 – 48 saat içerisinde tüm nakliye isteklerinizi tamamlıyorlar.

Linux hosting hizmetlerinde yıllık alımlarda 15 Temmuz’a kadar %50 indirim fırsatı sunan Güzel Hosting’in web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.