DOLAR 32,2643
EURO 35,0714
ALTIN 2.467,29
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

WBC Değeri Düşüklüğüne Ne İyi Gelir?

10.06.2020
A+
A-

Wbc değeri düşüklüğüne ne iyi kazanç: Wbc, White Blood Cell, yani beyaz kan hücreleri olarak tanıdık son derece hayati derecede öneme sahip bir yapıdır. Ayrı nedenlerden nedeniyle düşer. Böyle durumlarda yapılacak olanlar haberimizin içeriğinde dikkat çekiyor.

Wbc Nedir?

Wbc; beyaz kan demektir. Bir diğer adı ise akyuvardır. Özellikle bağışıklık sisteminin içinde olmasından dolayı çok kritik bir göreve sahiptir. Çünkü en temel görevi hastalıklara karşı vücudu gözetmek, direnci yukarıda tutmaktır. zaman zaman ayrı nedenlerden nedeniyle düşmesi mümkündür.

Wbc Düşüklüğü Belirtileri Nelerdir?

Wbc değeri düşüklüğü belirtileri içinde halsizlik ve dermansızlık durumu en çok karşımıza meydana çıkan şeylerin başında gelmekte. Bunun yanı sıra ara sıra kişide fazla yüksek ateş da görülür. Gece yaşanan terlemeler ise bir diğer belirtidir. Kemik ve eklem ağrılarının görülmesine bununla beraber fazla çabuk kilo kayıpları da eşlik eder. aynı zamanda wbc düşük olduğu zaman vücudun çok değişik yerlerinde morarma da ortaya çıkabilir.

Wbc Düşüklüğü Neden Olur?

Wbc düşüklüğü sebepleri şöyledir;

Hiv, bu değerlerin düşmesinin nedenleri içindedir. Veremden dolayı bu durum ortaya çıkabilir. Son derece basit olan bir gripten ötürü Wbc düşüklüğü görülebilir. Bunun yanı sıra kemik iliği kanseri, romatizma kaynaklı birtakım hastalıklardan dolayı da yine bu durum gerçekleşebilir. Yani ayrıca önemli ayrıca de çok ciddi olmayan birden fazla bahane vardır.

Wbc Düşüklüğüne İyi Gelen Şeyler Nelerdir?

Wbc değeri düşüklüğüne ne iyi kazanç: Beyaz kan olarak da aşina Wbc değerlerini yükseltebilmek için E vitaminin bol olduğu ürünleri harcamak gerekir. Bunların içinde ceviz son derece sık tercih edilen bir besindir. E vitamini yönünden ne dek fazla varlıklı olduğu yapılan araştırmalarla kanıtlanmıştır. Beyaz kan seviyesini sağlamlaştırmak için yoğurt yemek yemek son derece yararlı bir iş olacaktır. İçinde kalsiyum ve çinko yer alır. Bu Vesile Ile düşmüş olan değerlerin yükselmesinde büyük bir avantaj sağlar. Sarımsak, beyaz kan düşüklüğü gibi bir sorunla karşı karşıya kalmış kişilerin problemini en kısa zaman içinde çözebilmektedir. Tüketimi konusunda iki farklı opsiyon vardır. Bunlardan birisi çiğ yemektir. aynı zamanda pişirildikten daha sonra tüketilmesi de işe yarar. genellikle ham tüketilmesi nasihat edilir. Beyaz kan seviyesini yukarı sürüklemek için portakal kullanımı da söz konusudur. Özellikle C vitamini yönünden çok varlıklı olması büyük bir avantaj olarak dikkat çeker. Bunun tüketimini gün içinde birkaç kez olacak şekilde gerçekleştirmek gerekir. Yeşil sebze tüketimi de bu değerlerin düşmüş olduğu durumlarda öğüt edilir. Bilhassa bu konuda brokoli son derece iyi bir tercih olacaktır.

Wbc değeri düşüklüğüne ne iyi kazanç: Üzüm ve çilek gibi ürünlerin tüketilmesi de yeniden sorununun çözümü için izlenecek yolların arasındadır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.