DOLAR 32,5995
EURO 34,7919
ALTIN 2.496,49
BIST 9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

WatchOS 7 çıktı; Apple Watch artık daha yetenekli! Apple’ın dün tanıttığı ve beklenen WatchOS 7 yayınlandı. Peki WatchOS 7 nasıl yüklenir? İşte WatchOS…

17.09.2020
A+
A-

Dün resmi olarak duyurulan akıllı saat işletim sisteminin yeni sürümünde Apple, birçok konuda yeni çalışmalar gerçekleştirdiğini gösterdi. Yeni uygulamalar ve birtakım özelliklerle tanıtılan WatchOS 7’nin bu detaylarına göz atacağız ancak öncelikle WatchOS 7 nasıl yüklenir sorusuna cevap vereceğiz.

WatchOS 7 nasıl yüklenir?

Bu güncellemeyi yüklemek isteyen Apple Watch kullanıcılarının yapması gereken işlemlerde aslında bir değişiklik olmadı. Güncellemeyi indirmek için iPhone’da bulunan Watch uygulamasına gitmek gerekiyor. Akabinde Ayarlar>Genel>Yazılım güncelleme kısmına girdiğinizde mevcut güncellemeyi göreceksiniz.

WatchOS 7 özellikleri

Her WatchOS güncellemesinde olduğu gibi Apple yine, yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılara yeni kadranlar sunuyor. Bu konudaki dikkat çeken yenilik ise özelleştirme noktasında karşımıza çıkıyor. Kadran paylaşma özelliği ile kullanıcılar kendi tasarladıkları kadranları başkaları ile de paylaşabilecek.

Bu güncellemeyle gelen bir diğer yenilik de haritalara bisiklet ile ulaşım seçeneğinin gelmesi oldu.

Öte yandan; yeni fitness uygulaması, uyku takibi uygulaması ve el yıkama takibi uygulaması bu güncellemeyle karşımıza çıkan uygulama tarafındaki yenilikler arasında yer aldı.

Bu güncellemeyi alacak cihazlar ise; Apple Watch Series 3, Series 4, Series 5, Apple Watch SE ve Apple Watch Series 6 oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.