DOLAR 32,1772
EURO 34,9849
ALTIN 2.505,87
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

watchOS 6.1.1 güncellemesi çıktı! Yenilikler neler? Apple watchOS 6.1.1 güncellemesi adına gün sayan kullanıcılar, istediğine ulaştı. Yeni güncelleme, beş…

11.12.2019
A+
A-

Daha önce watchOS 6.0.1 ve watchOS 6.1 sistemleri ile akıllı saat modellerini güçlendiren Apple, bu güncelleme ile birlikte beş modelini birden daha verimli bir akıllı saat haline getirdi. Peki, güçlendirilen modeller hangileri?

Güncellemeye Apple Watch Series 1 ile başlayan ilgili yazılım, Apple Watch Series 5 de dahil olmak üzere bu seride bulunan bütün akıllı saatleri tazeleyecek. Apple yeni güncellemenin önemli güvenlik güncellemeleri içerdiğini ve tüm kullanıcılar için önerildiğini duyurdu.

Yelpazesi oldukça geniş olan bu yeniliği elde etmek oldukça basit.

En güncel yazılımı indirmek için akıllı saatinizin en az yüzde 50 şarja sahip olması gerekiyor. Buna ek olarak cihazınızın şarj cihazına bağlı olması ve bir iPhone cihazına yakın bir yerde durması gerekiyor.

Güvenlik güncellemelerine odaklanan watchOS 6.1.1, özellikle watchOS 6.1 sisteminde tespit edilememiş olan sistemsel açıkları temizliyor. Apple, watchOS 6.1.1’in önemli güvenlik güncellemeleri ile donatıldığını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.