DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Chadwick Boseman’sız Black Panther 2’nin Çekimlerine Başlandı

05.07.2021
A+
A-

Black Panther’ın ilk filmi 2018 yılında karşımıza çıkmış ve tüm dünyada büyük ses getirmişti. Bu kadar sevilmesinin sebeplerinden biri, ana karakteri canlandıran Chadwick Boseman’ın ta kendisiydi. Maalesef geçtiğimiz yıl ağustos ayında kaybettiğimiz sevilen oyuncunun bir sonraki Black Panther filminde yer almayacağı daha önce paylaşılmıştı.

Şimdiyse Chadwick Boseman’ı içermeyecek olan ikinci Black Panther filminin çekimlerine başlandığı duyuruldu. Bilgileri aktaran Marvel Studios Başkanı Kevin Fiege’in film hakkında yorumları bulunuyor.

“Bunu, Chad’in bizimle gurur duymasını sağlayacak şekilde yapacağız”

Black Panther

Katıldığı bir etkinlikte konuşan Fiege, Chadwick olmadan bunun çok duygusal olduğunu fakat bu filmi, Chadwick’i gururlandıracak şekilde yapacaklarını söyledi. Bilgilere göre ilk filmin kilit rollerini taşıyan Danai Gurira ve Letitia Wright gibi oyuncular, ikinci filmde de aynı rollerini canlandıracaklar. Elbette Black Panther’in kendisi hariç.

Buna ek olarak Marvel, dijital ortamda oluşturulmuş bir Chadwick Boseman modeli kullanmayacağını ve Boseman’ın yerini doldurmaya çalışmayacağını belirtmişti. İlk film, verdiği mesajlarla, kostüm tasarımıyla ve daha birçok yönüyle izleyenler tarafından oldukça fazla sevilmişti. Doğal olarak devam filminde de bu başarıyı devam ettirmek isteyen ekip, bakalım hedeflerine Chadwick Boseman olmadan ulaşmayı başarabilecek mi. Filmin 8 Temmuz 2022 tarihinde sinemalarda yerini alması bekleniyor.

Black Panther serisi hakkında sizlerin düşünceleri neler? Sizce Chadwick Boseman olmadan çekilen Black Panther’in devam filmi, ilkiyle aynı başarıyı yakalayabilecek mi? Seri hakkındaki düşüncelerinizi ve devam filmi hakkındaki tahminlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.