DOLAR 32,2875
EURO 34,8082
ALTIN 2.435,17
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Vücutta oluşan kırışıklıklara dikkat!

03.07.2020
A+
A-

Dr. Mesut Ayyıldız, son dönemde adı sık sık duyulan endopeel yöntemi hakkında bilgiler verdi.

Endopeel ile bilhassa yüz ve boyun edinmek üzere vücudun öyle çok uygun kırışıklık ve sarkmaları çabucak ortadan kaldırıldığını belirten Dr. Ayyıldız, “İsviçreli yüz plastik cerrahı Prof.Dr. Alain Tenenbaum göre geliştirilen yerfıstığı yağı karbolik asit ve mentol karışımından oluşan ürünün kullanıldığı endopeel ile ayrıca tıbbi lifting sağlanmakta hem de kimyasal peeling etkisi oluşmaktadır. Ülkemizde takriben 5 yıldır güvenle uygulanan bu usul dünyada böylece fazla ülkede yaklaşık 15 yıldır başarıyla kullanılmaktadır.” dedi.

Botoksun yapıldığı bölgede asap iletimin bloke edip kasları gevşeterek kırışıklıkları bariz mimik kaybıyla önlediğinin altını çizen Dr. Mesut Ayyıldız, “Ama endopeel uygulandığı bölgede kasların tonusunu ve yerçekimine karşısında taşıma gücünü artırıp gerginlik oluşturarak kırışıklık ve sarkmaları 20 dakikada başlayan etkiyle ortadan kaldırır ve asla mimik kaybına yol açmaz. Endopeel tekniği ile başta yüzün 1/3 alt kısmı ve gıdı bölgesinde sıkılaşma sağlanırken aynı zamanda kaş ve burun ucu kaldırma selülitde karın germede el sırtı ve dekolte de sıkılaşma kollarda sarkmaların önlenmesi ve Brezilya kalçası elde edilmesi gibi o kadar çok farklı alanlara yönlendirilmiş uygulama alanı bulunmaktadır.” biçiminde konuştu.

“Bütün dünyada hiçbir negatif bildirim değil”

Endopeel yönteminin oldukça güvenli olduğunu kaydeden Dr. Mesut Ayyıldız, “Bütün dünyada hiçbir olumsuz bildirim yoktur. Hasta/maliyet açısından bakıldığında tatmin verici bir özelliktedir. Yüzde esas asap ve damarlara asla hasar vermez ve toksik etki oluşturmaz. sonuç olarak endopeel mimik kaybı olmadan 20 dakikada başlayan etkisiyle buruşukluk ve sarkmalara son vererek ameliyatsız yüz germe alanında açık ara ön plana çıkmakta ve uzun yıllar ilginin daha da artacağı bir usul olarak dikkat çekmektedir.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.