DOLAR 32,2119
EURO 34,7220
ALTIN 2.445,21
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Bulldog yanakları ile doğal yollarla savaşın

19.10.2020
A+
A-

Haftada 3-5 kez yüz egzersizleri yapın ABONE OL

Haftada 3-5 kez yüz egzersizleri yapın

Yüzünüzün kaslarını güçlendirmek, cildi sıkılaştırmak, kırışıklıkları önlemek ve azaltmak, cildinizin kalitesini iyileştirmek ve kan dolaşımını hızlandırmak için mutlaka yüz egzersizleri yapın.

Ancak sonuçları hızlı bir şekilde göremeyeceğinizi unutmamalısınız. Maksimum etkiyi elde etmek için, bu egzersizleri her seferinde yaklaşık 20 dakika olmak üzere haftada 3-5 kez yapmanız gerekir.

Uzanırken yüz egzersizleri yapın

Uzanırken yüz egzersizleri yapın

Yatarak yüz egzersizi yapmak, daha hızlı sonuç verir. Kas lifini düzgün bir şekilde oluşturmak için direnç yaratmalısınız. Bu, en iyi şekilde uzanırken, başınızı kaldırırken ve çeşitli şekillerde tutarken yapılabilir.

Ancak yatarken egzersiz yapmanızı tavsiye etmek, oturarak yaptığınız yüz yogasının etkili olmadığı anlamına gelmez. Yüz yogasında kalıcılık önemlidir. Daha iyi ve daha hızlı sonuçlar almak için bunu her gün yapmanız gerekir.

Size güzellik prosedürlerinizi hatırlatması için telefonunuza bir alarm kurabilirsiniz. Yavaş yavaş bu bir alışkanlık haline gelecektir.

Yüz egzersizlerini kardiyovasküler egzersizle birleştirin

Yüz egzersizlerini kardiyovasküler egzersizle birleştirin

Uzmanlara göre, hızlanmak için hayatınıza yüz egzersizlerinin yanı sıra bazı kardiyovasküler egzersizler de ekleyin. Hızlı yürüyüşe veya koşuya gidebilir, hatta evde aerobik dans dersleri için bir video izleyebilirsiniz.

A vitamini türevi bir krem ​​kullanın

A vitamini türevi bir krem ​​kullanın

Evet, kremler de çok yardımcı olabilir. Dermatologlar, cildinizin sarktığını fark ettiyseniz, Tretinoin ve Retinoic Acid gibi A vitamini türevi kremler satın almanızı öneriyor. Bu kremler cildinizin yapı taşlarını canlandıracak ve sizi içten dışa sabitlemeye yardımcı olacaktır.

Kolajen ve hyaluronik asit gibi bileşenler içeren takviyeler kullanın

Kolajen ve hyaluronik asit gibi bileşenler içeren takviyeler kullanın

Cildimiz yaşlandıkça kolajen oranı azalır ve yapısı daha az elastik hale gelir. Çalışmalar, kolajen ve hyaluronik asit gibi bileşenler içeren oral takviyelerin yaşlanmaya bağlı sarkık cildi azaltmaya yardımcı olabileceğini gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.