DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Volkswagen Tiguan X Çin’de görüntülendi Volkswagen Tiguan X Çin’de görüntülendi. Alman üreticinin Coupe SUV modeli, kısa zaman içerisinde küresel…

25.07.2020
A+
A-

2021 Volkswagen Tiguan’ın tanıtılmasının üzerinden henüz 1 ay geçmeden Volkswagen, yeni versiyonlar üzerinde çalışmaya başladı. Kısa zaman içerisinde Çin pazarı için tanıtılmasını beklediğimiz Volkswagen Tiguan X Coupe SUV modeli bugün casus fotoğrafçıların kadrajına takıldı. Henüz plug-in hibrit versiyonunu resmi olarak tanıtmayan Alman üreticinin bu seneyi bol versiyonlu modellerle bitirebileceğini söyleyebiliriz.

Tasarım olarak incelediğimizde Coupe formuna uygun olarak hazırlanan Tiguan X, sportif görünümüyle BMW X4’ü andırıyor. Tamamen yenilenmiş boydan boya arka stoplar ve kapı kollarından geçen şerit, modeli diğer Coupe SUV’lerden ayıran en önemli detaylar arasında yer alıyor.

Coupe’nin tasarım konusunda kullanıcıların gözüne daha güzel göründüğü inkar edilemeyecek bir gerçek. Ancak bunun dezavantajları da yok değil. Öncelikle yedi koltuklu Tiguan X’in olmayacağı neredeyse kesinlikle söylenebilir. Beş koltuklu modelde ise Tguan’a kıyasla daha az bir bagaj hacmi sunulacak.

Arka stoplar da tamamlanınca tasarım açısından gerçekten Volksawgen’in en iyi tasarıma sahip modeli Tiguan X olacak diyebiliriz. Volkswagen Tiguan X Coupe SUV modelinin motor seçenekleri konusunda henüz bir bilgi mevcut değil. Fakat 2021 Tiguan’da bulunan 2.0 litrelik dört silindirli motorun yer alma olasılığı çok yüksek.

Volkswagen’in Coupe Tiguan modelini ilk etapta Çin’de satışa çıkartması bekleniyor. Model, Volkswagen’in Çin’li ortağı FAW ile ortak olarak üretilecek. Çin’deki satış başarısına göre Avrupa ve Amerika için de satışa sunulmasını bekliyoruz.

Ülkemizde satışa sunulması halinde sizce tercih edilir mi? Tasarımını siz nasıl buldunuz? Yorumlarda belirtin lütfen.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.