DOLAR 32,2620
EURO 35,0111
ALTIN 2.479,76
BIST 10.566,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Vodafone’dan oyunculara özel tarife! Vodafone Freezone oyun tarifesi ile gençlere internetinden yemeyen Twitch, Discord, Zula Mobile gibi…

09.07.2020
A+
A-

Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone altında, Türkiye’nin ilk yerli oyunu Zula’nın geliştiricisi InGame Group ile stratejik bir ortaklığa imza attı. Ortaklık kapsamında Türkiye’nin ilk oyun tarifesini sunacak olan Vodafone FreeZone, yıl içinde iki ayrı ortak Zula turnuvası da düzenleyecek. Vodafone FreeZone ayrıca, InGame Group ile birlikte kurduğu ortak mimari yapısıyla oyuncuların Zula Mobile platformundaki gecikme süresinde 5 ms’ye varan iyileşmeler sağlayacak.

Tarifedeki sınırsız oyun uygulamalarına Zula Mobile’ı da ekleyen Vodafone FreeZone, böylece gençlere internetinden yemeyenTwitch, Discord, Zula Mobile gibi birçok oyun uygulaması sunacak. Ücretsiz verdiği oyun parası portföyünü de genişleten Vodafone FreeZone, gençlere Twitch Bit ve Zula Altın’ın yanında Steam Cüzdan ve PubG Mobile UC gibi birçok fayda da sağlayacak. Ayda 59 TL’den sunulacak tarifede, 12 GB mobil internet, 1000 dakika, 250 SMS, sınırsız WhatsApp, yıllık 60 TL’lik E-Pin hediyesi, gençlerin çok kullandığı sosyal medya uygulamalarında geçerli 12 GB ve ilk 1 ay 20 GB hediye internet de sunulacak.

Vodafone FreeZone ayrıca, InGame Group ile birlikte kurduğu ortak mimari yapısıyla oyuncuların Zula Mobile platformundaki gecikme süresinde 5 ms’ye varan iyileşmeler sağlayacak.

Zula PC Turnuvası, temmuz ayı içinde düzenlenecek. rdındanilk Zula Mobile Turnuvası da gelecek. Sadece amatör oyuncuların katılabileceği Zula PC Turnuvası’na başvurular espor.zulaoyun.com websitesinden alınacak. Yaklaşık 1.000 kişinin başvurmasının beklendiği turnuvada 128 takım yarışacak. Maçların turnuvaya özel açılan odalarda online oynanacağı turnuva 4 hafta sürecek. Zula PC Turnuvası için toplam 25 bin TL’lik ödül havuzu olacak ve Vodafone müşterilerine özel Vodafone FreeZone Espor Seti hediye edilecek. Maçlar, Vodafone TV’nin yanı sıra Zula Twitch ve YouTube hesaplarından da canlı yayınlanacak.

Zula mobile geliyor: Zula Mobile

Zula, bugün 100’den fazla ülkede 11 dilde 30 milyon esporsevertarafından oynanıyor. Zula’nın karakterlerinin Türk geliştiricilerin elinden çıkması ve haritaların genellikle Türkiye coğrafyasının kültürünü yansıtması, oyuncuların kendilerini oyuna daha yakın hissetmesini sağlıyor. İlk olarak PC tarafında geliştirilen Zula, Ocak ayında “Zula Mobile” ile cep telefonlarına da girdi. Henüz açık beta sürümünde olan “Zula Mobile”, kısa sürede sadece Türkiye’de 3 milyondan fazla indirildi. “Zula Mobile” tamamen açıldığında, Türkiye’de 10 milyon indirilmesi bekleniyor.

Oyun sektörü hem ülkemizde hem de dünyada hızlı bir şekilde gelişiyor.

Araştırmalara göre, dünyada oyun endüstrisi gelirleri 160 milyar dolara, Türkiye’de ise 1 milyar dolara yaklaştı. Halihazırda30 milyonun üzerinde oyuncunun bulunduğu Türkiye, dünyada 18. sırada yer alıyor. Diğer yandan, espor pazarı da hızlı büyümesini sürdürüyor. Dünyada espor pazarının büyüklüğü 1 milyar dolara ulaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.