DOLAR 32,2675
EURO 34,7252
ALTIN 2.396,02
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Vivo NEX, Mi Mix benzeri ön kamerayla gelecek!

27.05.2018
A+
A-

Çentiksiz bir tasarıma sahip olan Vivo NEX, iddia edilene göre sunacağı yüzde 98’e varan ekran kasa oranıyla piyasada bir ilk olmaya hazırlanıyor. Bu konuda ilk olarak Vivo APEX modeliyle karşımıza çıkmış ve bu konsept modelin yakın zamanda piyasaya çıkmayacağını belirtmişti.

Ortaya çıkan yeni sızıntılara göre ise benzer tasarımda bir modelin Vivo NEX adıyla geleceği gün yüzüne çıktı. Her geçen gün hakkında yeni detaylara ulaştığımız modelde bugün ise ön kamera konusunda gelişmeler yaşandı. Konsept modelde ön kamera için açılıp kapanabilen bir mekanizma tercih edilmişti. Ancak gelen son sızıntıda Vivo NEX için bu sistemin kullanılmadığı görülüyor.

Çalışırken görüntülenen Vivo’nun yeni modeli, tıpkı Xiaomi’nin Mi Mix modellerinde olduğu gibi ön panelin alt kısmında kameraya yer vermiş durumda. Ancak yer alan bilgilere göre başka bir modelde Vivo’nun bu açılır kapanır sistemi kullanacağı da belirtiliyor.

Kenarlar ve üst taraftan neredeyse hiç çerçevesi bulunmayan modelin teknik özellikleri konusundaki bilinmezlik ise hala devam ediyor. Ekran parmak izi okuma teknolojisinin yer alma ihtimali çok yüksek bulunan modelin 12 Haziran tarihinde tanıtılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.