DOLAR 32,3618
EURO 34,6556
ALTIN 2.388,33
BIST 10.174,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

iPhone XS’e su geçirme testi yapıldı!

30.09.2018
A+
A-

Amiral gemisi telefonlar çıktıkça, telefonlar üzerinde çeşitli testler yapılarak telefonların dayanıklılığı ve performansı gibi çeşitli özellikleri ortaya çıkarılıyor.

Apple, iPhone XS’in IP68 sertifikaya ile birlikte su ve toza dayanıklı olduğunu, suda yarım saat kadar kalabildiğini ve telefonla iki metreye kadar suya dalınabildiğini söylüyor.

CNET üzerinde yayınlanan yeni test, iPhone XS’in çeşitli şartlarda suya olan dayanıklılığını ölçüyor.

Telefon, bira, kırmızı şarap, portakal suyu ve hatta deniz suyuna daldırıldı ve hepsini başarıyla geçerek çalışmaya devam etti.

iPhone XS, yaklaşık yarım saat süreyle 1.8 metre suya batırıldı. Durulandı, kurulandı, 15 dakika beklemede kaldı ve tekrar çalıştı. Telefonun hoparlörü ise ertesi güne kadar çalışmadı ancak sonrasında çalıştı.

iPhone XS, bu testlerin çoğundan başarıyla geçmiş olsa da biz, bu tarz denemeleri yapmamanızı öneriyoruz. Zira, telefonunuz sudan dolayı çalışmaz hale gelirse bu durum garanti kapsamına girmiyor.

Konuyla ilgili düşüncelerinizi yorum olarak yazmanızı bekliyoruz!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.