DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Vitraspor rahat bir nefes aldı

05.02.2019
A+
A-

İHA’nın haberine göre BAL 16’ıncı hafta müsabakasında Bozüyük Vitraspor kendi saha ve seyircisi önünde 14 takımlı 3 puanla lig sonuncusu olan Kütahya Çamlıcıspor’u 4-0 yenerek, rahat bir nefes aldı. Bozüyük İlçe Stadı’nda oynanan müsabakaya iyi başlayan Bozüyük Vitraspor maçın 4’üncü dakikasında Hakan Aydemir ile 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra gelişen ani bir Bozüyük Vitraspor atağında takımın golcüsü Hakan Demir topu filelere göndererek, takımını 2-0’a getirdi.

Bu golden sonra iyice rahatlayan Bozüyük Vitraspor maçın 16’ncı dakikasında Hakan Aydemir kendisinin ikinci takımın 3’üncü golünü kaydetti. Bu golden aynı zamanda ilk yarının sonucu oldu. İkinci yarıya kontrollü bir oyunla başlayan Bozüyük Vitraspor maçın 60’ıncı dakikasında Fatih Yılmaz ile durumu 4-0’a getirdi. Bu golden sonra gelişen ataklar sonuçsuz kalınca maçı Bozüyük Vitraspor 4-0 kazandı.

Bu galibiyle Vitraspor puanını 11’e çıkarırken, Kütahya Çamlıcıspor 3 puanla sonuncu sırada kaldı. 14 takımlı ligde 11 puanla 13’üncü sırada yer alan Bozüyük Vitraspor hafta 14 puanla 12’inci sırada yer alan Büyük Derbentspor deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bozüyük Vitraspor bu maçı kazanarak düşme hattından uzaklaşmaya çalışacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.