DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Victoria Beckham’ı korkutan soru: Babaanne olmaya hazır mısın?

Eski futbolcu David Beckham ile mutlu bir evliliği olan Victoria Beckham, Vogue’a röportaj verdi. Dört çocuk annesi Beckham, kendisine sorulan babaannelik sorusuyla afalladı.

21.02.2024
A+
A-

90’lı yıllara damga vuran Spice Girls adlı müzik grubu ile şöhreti yakalayan Victoria Beckham’ın 1999 yılından bu yana eski futbolcu David Beckham ile dört çocuklu mutlu evliliği sürüyor.

2022 yılında büyük oğlu Brooklyn‘i Nicola Peltz ile evlendirip kayınvalide olan Victoria Beckham, Vogue’a röportaj verdi.

TORUN SORUSU ŞAŞIRTTI

Ünlü isim, kendisine yöneltilen “Babaanne olmaya hazır mısın?” sorusuyla şoke oldu.

Victoria Beckham, “Tanrım, ne? Ooo, daha durun! Benim bilmediğim bir şey bilmiyorsanız bence henüz bunun sırası değil. Yani henüz o noktada değiliz. Umarım bir gün gerçekleşir, bunu yaşayacak kadar şanslıysam şahane bir şey olur” ifadelerini kullandı.

49 yaşındaki Victoria Beckham “Tanrım, çok sıcak oldu burası, neler oluyor?” diye espri yapmayı da ihmal etmedi.

BELKİ BEN DE BU YOLA SAPARIM”

Aynı zamanda moda tasarımcılığı yapan Beckham, Vogue’un genel yayın yönetmeni Anna Wintour’a “Torunların sana nasıl sesleniyor?” diye sorduğunu söyledi ve “Bana ‘Anna’ yanıtını verdi. Ben de bunu çok şık buldum, belki ben de bu yola saparım” ifadelerini kullandı.

24 yıldır evli olan Victoria ve David Beckham çiftinin; 24 yaşındaki Brooklyn, 21 yaşındaki Romeo, 18 yaşındaki Cruz ve 12 yaşındaki Harper adında dört çocuğu bulunuyor.

“NICOLA ŞAHANE BİRİ”

Öte yandan bir dönem Nicola Peltz ile aralarında soğuk rüzgarlar estiği iddia edilen Victoria Beckham, gelini için şu açıklamayı yapmıştı:

“Bence Nicola şahane biri ve çok yetenekli. Yaptığı her şeyde çok tutkulu. Brooklyn ve o birbirlerini çok mutlu ediyor ve buna şahitlik etmek şahane. Bir anne olarak tek isteğiniz çocuklarınızın mutlu olmasıdır, değil mi?”

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.