DOLAR 32,2814
EURO 34,7952
ALTIN 2.408,33
BIST 10.302,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Verdiği kilolarla bambaşka biri oldu: Oprah Winfrey’den zayıflama ilacı itirafı

Son zamanlarda verdiği kilolarla ve değişen fiziğiyle gündemden düşmeyen Amerikalı ünlü talk show sunucusu Oprah Winfrey, zayıflama ilacı kullandığını itiraf etti.

15.12.2023
A+
A-

ABD televizyon tarihinin en çok izlenen talk show programlarından birisi olan ve kendi adıyla anılan programı sunan Oprah Winfrey, kilo vermek için zayıflama ilacı kullandığını itiraf etti.

“BAŞKALARININ BENİ UTANDIRMASINDAN BIKTIM”

People’a konuşan Winfrey, “Kilomu yönetmek ve daha sağlıklı kalmak için tıbbi onaya sahip bir reçetenin olması, hayatımda arkasına saklanıp bir kez daha alaya maruz kalacak bir şey değil, bir rahatlama, bir kurtuluş, bir hediye gibi geliyor. Başkalarının ve özellikle de kendimin beni utandırmasından kesinlikle bıktım” dedi.

Sözlerine “25 yıl boyunca benimle dalga geçmek milli spordu” dive devam eden ünlü isim, “Suçlandım ve utandırıldım, ben de kendimi suçladım ve utandırdım” ifadelerini kullandı.

“KIZMADIM, İNCİNDİM”

Moda eleştirmeni Blackwell’in listesine girdiği ve bir derginin kapağında kendisi için “Tıknaz, Demode ve Kesinlikle Yumru Yumru” dendiği zamanı da anlatan Winfrey, o dönemden bahsederken “Kızmadım. Üzüldüm. İncindim. Utancımı yuttum. Bunun benim hatam olduğunu kabul ettim” dedi.

ZİNDE VE CANLI HİSSEDİYOR

Zayıflama ilacının yanı sıra yeni bir egzersiz ve diyet programı uyguladğını ifade eden Winfrey, “Kendimi yıllardır hissetmediğim kadar güçlü, zinde ve canlı hissediyordum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.