DOLAR 32,5633
EURO 34,9059
ALTIN 2.427,50
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Vatanım Sensin 40. bölüm neden yok, yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

08.01.2018
A+
A-
Kanal D’nin Perşembe günleri ekrana taşıdığı Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanını merak konusu yaptı. Cevdet’in ailesi ve görevi arasında yaşadığı ikilem geçtiğimiz hafta kendisini zor durumda bırakmıştı. Peki, yeni olayların aktarılacağı Vatanım Sensin 40. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Vatanım Sensin son bölümde Tevfik’i öldürmek üzereyken kendisine gelen yardım teklifi ile anlaşma yapma kararı alan Cevdet son anda fikrini değiştirmişti. Dağıstanlı’nın ordu ile ilgili söylediği sözlerin ardından büyük bir şaşkınlık yaşayan Cevdet akıllıca bir plan yapmıştı. Peki, Cevdet’in Tevfik’e verdiği özel görevin yer alacağı Vatanım Sensin 40. bölüm fragmanı hangi gün ekrana gelecek?

KANAL D YAYIN AKIŞI 4 OCAK

Yılbaşı haftası nedeniyle dizilerin tamamına yakınının çekimlere ara vermesi 2018 Ocak ayının ilk haftasında dizilerin eski bölümleriyle ekrana gelmesine neden olmuştu. Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi de 4 Ocak günü bu nedenle ekrana gelmeyecek. 20:00’de “Bordo Bereliler Suriye” adlı sinema filmi TV izleyicisiyle buluşurken filmin sona ermesinin ardından 22:15’te Oflu Hocanın Şifresi adlı sinema filmi ekrana gelecek. Sevilen dizi ise 11 Ocak Perşembe günü kaldığı yerden devam edecek.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kanal D’den geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümle ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde; Cevdet ile Tevfik yüzleşiyor; eski defterler bir kez daha açılıyor! Azize’yi gördüğünü ve başına neler geldiğini Cevdet’e anlatmak isteyen Spiros, İngiliz ajan Charles Hamilton tarafından hedef haline gelir. Hamilton, milli mücadelenin gidişatı için Cevdet’in vazifesine devam etmesi gerektiğine inanır. Spiros’un hakikatleri Cevdet’e anlatacak olmasını riske atamayan Hamilton, onu öldürmeye kalkar. 

Cevdet, aylar sonra Tevfik ile ilk defa baş bala kalır. Yaptıklarının cezasını vermek isteyen Cevdet, onun Yanık Efe adıyla Dağıstanlı’nın yanında yer almasını kabullenemez. İşlediği suçlar yüzünden ilk defa intikam alma fırsatı yakalayan Cevdet, duyduğu gerçekler karşısında hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını anlar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.