DOLAR 32,3910
EURO 34,7790
ALTIN 2.397,20
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Valorant çıktı! Nasıl indirilir? İşte bütün teferruat League of Legends yapımcısı oyuncuları heyecanlandırdı. VALORANT ücretsiz olarak tüm dünyada yayınlandı…

02.06.2020
A+
A-

Riot Games’in ilgiyle beklenen oyunu sonunda bütün dünyada çıktı. 5’e 5 birinci kişi, taktiksel nişancı oyunu VALORANT bundan böyle tüm oyuncular tarafından oynanabilir durumda.

Elon Musk Twitter kullanmaya ara verdi! Kafa Karıştırıcı karar

Son dönemin tartışmasız en çok konuşulan insanlarından olan Elon Musk Twitter kullanmaya ara verdi. İşte Elon Musk’ın açıklaması!

Çok oyunculu bir oyun olan VALORANT’ta beşer oyuncudan oluşan iki takım, saldıranların savunuculara karşı olduğu 24 turda uğraş ederek tur tabanlı mücadeleleri kazanmaya çalışıyor. Oynaması ücretsiz olan VALORANT, dünyaya yayılmış bir rekabeti muhtemel kılacak şekilde çok değişik PC donanımlarında çalışması için optimize edildi. Riot Games, FPS türündeki bu birincil oyununda sınıfının en iyi sunucu kalitesi, global altyapısı ve özel hile karşıtlığı (anti-cheat) teknolojisiyle taktiksel nişancılık türünün temelinde bulunan ilkeleri ve oyun deneyiminin rekabet bütünlüğünü koruma konusundaki kararlılığını gösteriyor.

VALORANT tüm oyuncular için bedava ve özel ödev edilmiş 128-tick sunucularla çıkıyor. VALORANT sunucuları keza, örnek hızını arttırarak (upsampling) tüm oyuncu hareketlerini 128 FPS’ye çekebilecek; yani rakibiniz cılız internet bağlantısı sebebiyle gecikme (lag) yaşasa bile, VALORANT sunucuları onun hareketini de otomatik olarak akan bir 128 FPS’ye taşıyacak. Bunlara ek olarak, global düzeyde oyuncuların minimum yüzde 70’ine 35 milisaniyeden düşük ping hizmeti sunmayı görev edinen Riot Games, “Riot Direct” adı aşağıda internet hizmet sağlayıcılarıyla denklik düzenlemeleri konusunda çalışıyor.

VALORANT nasıl indirilir?

VALONRANT’ı indirmek için buradaki internet sitesine giriş yerine getirmek gerekiyor. Sonrasında Anında Oyna butonuna basıp, varsa mevcut Riot Games hesabınız ile antre yapmanız, yahut yeni bir hesap oluşturmanız şart. VALORANT hesabı oluşturduktan sonradan oyunu bilgisayara ücretsiz bir şekilde indirmek olası.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.