DOLAR 32,2626
EURO 35,0791
ALTIN 2.465,69
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Vali Çiftçi: “Önce biz öğrenip kendimizi yenileyeceğiz”

07.09.2023
A+
A-

Palandöken İlçesi’nde yeni eğitim-öğretim yılı öncesi Okul Müdürleri Toplantısı’na katılan Vali Çiftçi, “Biz öğreneceğiz, kendimizi yenileyeceğiz ki, öğrencilerimize de iyi bir rol model olalım” dedi.

Erzurum’da 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı okul müdürleri toplantısı Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi. Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, okul müdür ve yöneticilerin hazır bulunduğu program öncesinde; Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar, Vali Çiftçi ve katılımcılara slayt eşliğinde bir sunum yaptı.

“Bir önceki yıldan daha iyi olma sorumluluğumuz var”

Programda bir konuşma yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, hedefin ilde eğitim ve öğretim başarı çizgisini bir önceki yıla göre daha da yükseltmek olduğunu söyledi. Bu anlamda okul müdür ve öğretmenlerine önemli görevler düştüğünü dile getiren Vali Çiftçi, “Her yıl dahi iyiye gitmek, bir önceki yıldan daha iyi olmak gibi bir sorumluluğumuz var. Bu noktada okul müdürlerimizden, okullarının sürükleyici lokomotifi olarak çok çalışmalarını ve öğretmenlerimizi harekete geçirip, aşkla şevkle yönlendirmeleri hususunda gayret bekliyoruz. Artık günümüzde bilgelerin eskime çağı da 4-5 yıla düştü. Yani bizim fakülteden öğrendiğimiz bilgilerle bir ömür boyu, bir meslek hayatı boyunca idare etme, onunla öğrencilerimize öğretmenlerimize yön vermemiz mümkün değil. Biz öğreneceğiz, kendimizi yenileyeceğiz ki, öğrencilerimize de iyi bir rol model olalım. Geleceğimizin teminatı çocukların sağlıklı bir ortamda öğrenim görmesini sağlamak için imkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız” dedi.

Toplantı, Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Vali Çiftçi: “Önce biz öğrenip kendimizi yenileyeceğiz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.