DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Üzüm çekirdeği yağı: Cilde faydaları fantastik!

22.06.2020
A+
A-

ABONE OL

Üzüm çekirdeği yağı, preslenmiş üzüm tohumlarından elde edilir.

İçinde bulundurduğu antienflamatuvar, antimikrobiyal ve antioksidan özellikleri, diğer özellikleri olan omega zinciri yağ asitleri ve E vitamini ile birleşince üzüm çekirdeği yağını cilt için popüler bir bileşen haline getirir.

Cildiniz için faydaları

Cildiniz için faydaları

Üzüm çekirdeği yağının kanıtlanmış antimikrobiyal özellikleri nedeniyle, bazı millet bunu akne problemlerini tedavi etmek için kullanır.

Üzüm çekirdeği yağı, cildinizin elastikiyetini ve yumuşaklığını arttırdığını iddia eden öteki bir takım bitkisel bileşenlerle birlikte test edildi.

Araştırma, bileşenin; cildin nemini ve yumuşaklığını artırdığını gösterdi.

Üzüm çekirdeği yağı cildinizdeki E vitamini ve C vitamininin daha bereketli olmasına asistan olur ve cildinizi korumada etkilidir.

Üzüm çekirdeği yağı cilt tonunu eşitler

Üzüm çekirdeği yağı deri tonunu eşitler

Üzüm çekirdeği yağı, proantosiyanidin adı bahşedilen güçlü bir antioksidan bileşen içerir. Bu antioksidan, cildinizde aralıksız kullanıldığında cilt tonunu eşitler.

Üzüm çekirdeği yağı cildinizi güneşten koruyabilir

Üzüm çekirdeği yağı cildinizi güneşten koruyabilir

Üzüm çekirdeği yağındaki zinde antioksidanlarının yanı sıra cildiniz diğer bir yararı daha var. Yaz aylarında maruz kaldığımız güneşin zararlı UV ışınlarının, cildimize hasar vermesini engelliyor.

Nasıl kullanabilirsiniz

Nasıl kullanabilirsiniz?

Saf üzüm çekirdeği yağı satın alabilir ve saf formunda yüzünüzde serum olarak kullanabilirsiniz.

Bunun yanı sıra, sevdiğiniz nemlendirici yüz ve ceset kremlerinde bir damla üzüm çekirdeği yağını karıştırmak, nemi cildinize hapsetmeye yardımcı olur.

Yüzünüze üzüm çekirdeği yağı uygulamadan önce cildinizin bileğiniz veya ayak bileğiniz gibi daha eksik görünür olan bir uygun testi yapın. Kir testinden sonra yağa tepki vermediğinizden ve cildinizin buna tolere edebileceğinden belirlenmiş elde etmek için 24 saat bekleyin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.