DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Uzmanlar açıkladı: Yüz güzelliğinin %70’ini temsilcilik ediyor!

03.06.2020
A+
A-

ABONE OL

Estetik dünyasında, elmacık kemiklerinin yüz güzelliğinin %70’ini temsil ettiği düşünülmektedir ve bunun nedeni yüze gerçekte güzel bir mimari vermeleridir.

Bütün kozmetik enjeksiyon tedavileri gibi, yanaklarınızı daraltmak ya da biçimlendirmek için Michelangelo’nun sanatsal gözü ve becerisine sahip, sertifikalı bir uzmana danışmak gerekir. İşte uzmanların görüşleri…

Yanaktaki dolguların amacı...

Yanaktaki dolguların amacı…

Yanaklara uygulanan dolgunun en genel amacı elmacık kemiklerinizi ortaya çıkararak yüzünüzü boyutlandırmak ve daha genç bir görünüm kazandırmaktır.

Dermatologlar ve plastik cerrahlar, yaş sebebiyle hacim kaybına uğramış elmacık kemiklerini geçici olarak dolgunlaştırmak ve yüklemek ya da daha iyi simetri meydana getirmek için hyaluronik asit jeli kullanırlar.

Yanak kemikleri yüzün kemik yapısının kalbidir. Bu yüzden sadece orta yüzü kaldırmaya ve yükseltmeye yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda üstteki yüze güzel, yumuşak bir gençlik katıyor.

Elmacık kemiklerine uygulanan dolgular orta yanakta merkezi bir gölge oluşturarak hafif bir incelik sağlıyor.

İnce bir yüzü olan biri daha astarlı yanaklar isteyebilir; yuvarlak bir yüzü olan biri daha açılı bir görünüme içten yönelebilir.

Yanaklara içten şekilde enjekte edilen dolgular neredeyse bir şırıngada kontür etkisi sağlıyor. Oysa bu heykel görünümü, dürüst bileşik olmadan istenilen etkiyi vermeyecektir.

Çok sert bir dolgu maddesi kullanırsanız; bu, fazla pozitif açısallık yaratır ve doğal ideal görünümden kişiyi uzaklaştırır.

Bunun yerine, hyaluronik asit taşıyan yüksek viskoziteli bir dolgu maddesi seçim eden bir hekim seçebilirsiniz. Çünkü bu ürünler yüzünüzde gerçekten bir yapı meydana getirmek için iskeleye sahiptir, ama yerinde bir yüz implantınız varmış gibi görünmeyecek değin yumuşaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.