DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 23°C

Uygun fiyatlı Oppo A11 satışa sunuldu!

15.10.2019
A+
A-

Geçtiğimiz ay Hindistan’da yapılan Oppo A9 2020 lansmanında bir model daha bekleniyordu. Fakat o gün kullanıcılara sunulmadı. Bugün ise A9 2020 modeline oldukça benzeyen yeni bir Oppo’nun orta segment bir cihazı daha piyasaya sürüldü. Oppo A11 olarak isimlendirilen cihazın kamera modülündeki değişikliklerle A9 2020 modelinin yeniden markalanmış bir sürümü olduğu düşünülüyor.

Oppo A11 su damlası çentiği, üçlü arka kamera kurulumu, gradyan renk geçişli yüzeyi gibi özellikleriyle dikkat çekmeyi başardı. 17 Ekim’den itibaren satışa başlayacak olan yeni Oppo, şirketin Çin resmi web sitesinde ön sipariş için açıldı.

Oppo A11 özellikleri

Yeni A11 6.5 inç, bir önceki nesle göre yüzde 31.4 daha küçük bir su damlası çentiğine sahip, HD Plus çözünürlüğünde bir ekran ile geliyor. Cihaz işlemcisi resmi olarak açıklanmasa da A9 2020’nin Qualcomm’un sekiz çekirdekli ve 2GHz saat hızına sahip Snapdragon 665 işlemcisi tarafından desteklendiği düşünülüyor.

Cihaz arka panelinde üç kamera sensörüne sahip ve hemen altında da uzun ve yassı bir parmak izi tarayıcısı barındırıyor. Cihazın kamera detayları belirsiz olsa da 119 derecelik görüş açısına sahip geniş açılı bir lens, AI, 1080p video kaydı, EIS ve gece modu özelliklerini barındırdığı açıklandı.

4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip cihaz Flow Cloud beyaz ve Lake Light yeşil olarak iki farklı renk seçeneği sunuyor. Ayrıca cihaz 5000 mAh bataryası ile de oldukça yüksek bir kullanım süresi sunacak. Son olarak, Oppo A11 Android 9 Pie ile ColorOS 6 kurulu bir şekilde kutudan çıkacak.

Oppo A11 fiyatı

Cihaz ön sipariş için 209 dolar fiyat etiketi ile sunuldu. Önümüzdeki günlerde fiyat konusunda da bir değişiklik gerçekleşir mi bilinmiyor. Fakat uygun fiyatı ve özellikleriyle dikkat çekecek gibi duruyor. Ülkemize gelip gelmeyeceği konusu ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.