DOLAR 32,2192
EURO 34,7686
ALTIN 2.408,96
BIST 10.269,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Uygun fiyatlı Nokia C1 tanıtıldı! İşte özellikleri

12.12.2019
A+
A-

C1’in 5.45 inç büyüklüğündeki IPS ekranı 480×960 piksel çözünürlük sunuyor. Bu fiyat segmentinde genelde TFT paneller kullanıldığı için bu bir avantaj. Ayrıca ekranı çiziklerden korumak için sertleştirilmiş bir cam kullanıldığı belirtiliyor.

Telefon gücünü 1.3 GHz hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemciden alıyor. İşlemcinin adı açıklanmamış olsa da MediaTek tarafından geliştirilen bir çözüm olduğu düşünülüyor. 1 GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile gelen telefonun hafızası, microSD kart ile 64 GB’a kadar artırılabiliyor.

Telefonun her iki tarafında 5 Megapiksel çözünürlüğünde kamera ve LED flaş yer alıyor. Bu sayede her iki kamera ile gece çekim yapmak mümkün. Çift SIM kart yuvasına sahip olan telefonda LTE desteği bulunmuyor.

Bu nedenle 3G bağlantısı ile yetinmek gerekiyor. Buna ek olarak sadece Wi-Fi 4 desteğine (802.11n) sahip olan telefon, uygulamaların Go sürümleri sayesinde yavaş internet bağlantılarında bile yeterli bir deneyim sunabiliyor.

Telefonun 2500 mAh kapasiteli bataryası microUSB portu üzerinden şarj ediliyor. Cihazda 3.5 mm kulaklık girişi yer alırken, kutudan kulaklık çıkmıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.