DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

OnePlus Z özellikleri sızdırıldı! İşlemcisi şaşırttı OnePlus Z özellikleri ortaya çıktı. Daha önceden tasarımı sızan modelin, ortaya çıkan işlemcisi şaşırttı…

04.05.2020
A+
A-

OnePlus 8 Pro dikkatleri toplamış ve gözler firmaya çevrilmişti. Üstteki segment telefonlar arasında bulunan modelinden daha sonra orta segment için çalışmalara sürekli işyeri yeni modeli için çalışmalarda sona yaklaştı. Yeni modelin temmuz ayında duyurulması bekleniyor.

Yeni modelin daha önce ortaya çıkan özelliklerinde ekran için yeni detaylar var. Ekran Optic AMOLED olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu ekran kavisli kenar tasarımına sahip olacak. Ön kamera da modelin ekranına gömülü olarak gelecek. Emniyet için ekranda parmak izi okuyucu da yer alacak. Bu ekranın 90 Hz onarım hızına sahip olması bekleniyor.

OnePlus Z özellikleri incelendiğinde kafa karıştırıcı bilgi ise işlemci oldu. Çünkü beklenti modelin Mediatek Dimensity 1000L işlemciden şiddet almasıydı. Ama yeni iddialara tarafından model Snapdragon 765 işlemci kullanacak. Bu işlemci 5G desteğini de telefona kazandıracak. Snapdragon 765, 2.4 GHz temel egzersiz hızına sahip. 7 nm fabrikasyon süreciyle üretilen işlemci Adreno 620 GPU grafik birimine sahip.

İşlemcide Snapdragon 765 kullanılması, telefonun seçim sebeplerinden olabilir. Çünkü modele ait birincil özellikler ortaya çıktığında Mediatek Dimensity 1000L işlemci uyarı çekmişti.

Bunlarla birlikte yeni modelde 8 GB RAM ile 128 GB ya da 256 GB dahili depolama yer alacak.

Yeni modelin kameraları hakkında bilgi az önce yok. OnePlus 8 Pro ardından kamera performansı merak uyandıracak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.