DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Uygun fiyatlı kulaklık önerileri! İşte 10 model! Uygun fiyatlı kulaklık önerileri: müzik, oyun ve spor gibi amaçlar için kullanabileceğiniz en iyi kulaklıkları…

23.04.2020
A+
A-
A101’den 7 liraya kulaklık alınır mı?

Bu videomuzda ise A101’den satın aldığımız 7 liralık kulaklık modeline yakından bakıyoruz. Peki, 7 liraya satın aldığımız kulak içi kulaklık modeli ne değin iyi?

1- Xiaomi Mi Piston Fresh

En yerinde fiyatlı modelden başlayalım, Xiaomi telefonların kutusundan genelde kulaklık çıkmıyor. Bu sorundan ötürü Xiaomi kullanıcılarının ilk seçim ettiği kulaklık modellerinden bir parça başına Xiaomi Mi Piston Fresh oluyor. Ülkemizde uygun fiyatlı kulaklıklar arasında oldukça popüler olan kulaklık, yassı bir kablo tasarımına sahip.

Ortalama fiyat: 35TL

2- Samsung HS-130 

Samsung’un ürettiği yerinde fiyatlı kulakiçi kulaklık HS-130, fiyatına kadar epeyce iyi bir ses kalitesine sahip olmasıyla uyarı çekiyor. Varlıklı renk seçeneklerine sahip olan kulaklık üstünde üç düğmeli bir kontrolcü taşıyor. Malzeme kalitesi olarak iyi sayılabilecek mahsul sesleri net şekilde iletme konusunda epeyce başarılı.

Ortalama fiyat: 55TL

3- JBL C100 

JBL’in yerinde fiyatlı kulak içi kulaklığı JBL C100, fiyatı göz önünde bulundurulduğunda epeyce iyi bir ses kalitesine ve kulakta duruşa sahip olduğunu söyleyebiliriz. Edilgen ses izolasyonun gayet başarılı olduğu üründe bass kalitesini iyi olmadığı çoğu kişi göre söylense de fiyat/performans anlamında oldukça iyi bir tercih olabileceği bir reel. 100TL bütçe ile alınabilecek kulaklık arıyorsanız JBL C100’ü rahatlıkla önerebiliriz.

Sıradan fiyat: 65TL

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.