DOLAR 32,5882
EURO 34,7786
ALTIN 2.505,69
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

PlayStation 5 sitesi güncellendi! Heyecan artıyor Sony PlayStation 5 sitesi güncelleme hamlesiyle karşımızda. Bu yılın başında açılan internet sitesi, …

27.05.2020
A+
A-

Sitede güncellenen kısımlar muhakkak daha önce ortaya meydana çıkan detaylardan fazla da bambaşka değil, yani yeni bir şey yazmıyor. gerçi beklentiler, Sony’nin bugün TSİ 23.00’da oluşturacağı State of Play yayınında yeni bilgilerin ortaya çıkabileceği yönünde. giderken söz konusu yayında The Last of Fikir: Part II‘ye daha yakından bakacağız.

Güncellenen internet sitesinde ilk kez, ”PlayStation 5 geliyor, 2020 tatil döneminde piyasaya sürülecek” ifadeleri yer alıyor sonra şunlar sıralanıyor:

Şimşek hızı: PlayStation konsolunun yapabileceklerinin kurallarını bitmiş yazan özel CPU, GPU ve Entegre G/Ç ile SSD’nin gücünden faydalanın. Çarpıcı oyunlar: İnanılmaz grafiklere hayran kalın ve yeni PS5 özelliklerini deneyimleyin. Nefes kesici etkileyicilik: Dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve 3D Ses teknolojisi desteğiyle daha derin bir oyun deneyimini keşfedin.

PlayStation 5’te yer alması belirlenmiş olacak oyunlarda yakın bir vakit önce ortaya çıktı o oyunlarda şu şekilde sıralanıyor:

Madden 21 EA Sports NHL 21 Moonray Gothic Remake MicroMan Nith’O Infinity Reborn Observer System Redux Path of Exile 2 Outriders PsyHotel Quantum Error Rainbow Six Quarantine Rainbow Six Siege Redo! Enhanced Edition A Rat’s Quest: The Way Back Home Assassin’s Creed Valhalla Battlefield 6 Chorus Cygni All Guns Blazing Dauntless DiRT 5 Dragon Age 4 Dying Light 2 FIFA 21 Godfall Gods & Monster Scarlet Nexus Sniper Elite 5 Soulborn Starfield The Elder Scrolls 6 The Lord of the Rings Gollum The Sims 5 Ultimate Fishing Simulator 2 Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Warframe Watch Dogs Legion WRC 9

Bunlara ek olarak site açıldığından beri yeni güncellemeleri kaçırmak istemeyenler için de e-posta kaydının yapıldığı bir birim yer alıyor. Hatırlarsanız yakın bir vakit önce PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense fiyatı sızdırılmıştı. Bakalım, Sony PlayStation 5 sitesi güncelleme adımının arkasında yeni bir hücum gelecek mi?

PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense fiyatı sızdırıldı

Geçen ay karşımıza meydana çıkan ve tasarımsal değişiklikler ile gündeme gelen PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense fiyatı sızdırıldı!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.