DOLAR 32,4660
EURO 34,7572
ALTIN 2.440,00
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Uygun fiyata yüksek performans: Sades Diablo!

23.08.2018
A+
A-

Serisinin en hafif modellerinden biri olan Diablo, zarif tasarımını LED aydınlatmalarla destekliyor. Diablo; süspansiyonlu kafa bandı, pratik headset kumandası ve tüm açılara bükülebilen saklanabilir mikrofona sahip. Bunun dışında ses teknolojileri tarafında Realtek ile çalışıldığı için, kulaklıkta Realtek Gaming Audio‘yu bizlerle buluşturuyor.

İsterseniz vakit kaybetmeden incelememize geçelim. İyi seyirler.

Sades Diablo 4 farklı özelliğiyle ön plana çıkıyor; ergonomi, yüksek ses kalitesi, pratik kullanım ve şık tasarım hatları. Bu özellikler arasında ergonomi gerçekten de kulaklıkta çok iyi düşünülmüş diyebiliriz. Elastik süspansiyona sahip kafa bandı ve büyük yumuşak kulaklık pedleri sayesinde uzun oyun saatlerinde bile kulaklığın sizi rahatsız etmeyeceğini söyleyebiliriz. Bildiğiniz gibi, kulaklıkların ergonomi tarafında sınıfta kaldığı durumlarda, bir saatlik oyun süresinden sonra hem kulaklarımız hem de başımızın üst kısmında istenmeyen ağrılar ve acılarla karşılaşabiliyoruz.

Diğer bir önemli özellikse Realtek Gaming Audio olarak göze çarpıyor. Realtek tarafından ayarlanmış bir oyuncu kulaklığı olduğu için, Realtek arayüzü üzerinden birçok farklı ses ayarına ulaşabiliyor ve Sades Diablo’yu istediğimiz şekilde kullanabiliyoruz.

Kulaklık ve kulaklık kablosunun üzerindeki kumanda üzerindeki kontrol butonları da en büyük yardımcılarınız konumunda. Hem ses ayarını hem de RGB kontrolünü bu kumanda üzerinden kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Ses susturma, mikrofon kapatma ve RGB ışıklandırma modu değiştirmesi gibi işlevleri kablonun üzerindeki kumanda aracılığıyla değiştirebilirsiniz.

Gelelim bu kulaklığın fiyatına. Sades Diablo fiyatı 220 TL olarak belirlenmiş durumda. Kulaklığı birçok web mağazasında kolaylıkla bulabiliyorsunuz.

Sades Diablo özellikleri

Ses sürücüsü: 40 mm

Hassassiyet: 116 ± 3 dB (1 kHz)

Frekans aralığı: 20~20,000 Hz

Empedans: 32 Ω (1 kHz)

Mikrofon ölçüleri: 4 mm uzunluk, 1.5 mm kalınlık

Mikrofon hassasiyeti: -40 ± 3 dB (1 kHz)

Mikrofon Frekans aralığı: 50~10,000 Hz

Mikrofon Empedansı: ≤ 2.2 KΩ  (1 kHz)

Kulaklık ağırlığı: 300 gram

Giriş ve kablo uzunluğu: Altın kaplama USB girişi, 2.2 metre

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.