DOLAR 32,3610
EURO 34,9649
ALTIN 2.325,21
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Usta kadın oyuncu kalbine yeni düştü!

14.10.2020
A+
A-

ABD’de “Two and a Half Men” dizisindeki ‘Berta’ rolüyle hafızalara kazınan Conchata Ferrell, 77 yaşında hayata gözlerini yumdu.

8 Ağustos’ta hakkında öldüğüne dair iddiaların ortaya atıldığı Ferrell’ın, California’da Sherman Oaks Hastanesi’nde 12 Ekim’de yaşamını yitirdiği duyuruldu. Ferrell’ın kalp krizine bağlı komplikasyonlar sonucu öldüğü belirtildi.

Ferrel’ın ölümü başta hayranları olmak üzere rol arkadaşlarını da derinden etkiledi. 12 sezon boyunca yayınlanan Two and a Half Men’de Ferrell’la birlikte rol alan Jon Cryer ve Charlie Sheen gibi isimler sosyal medyadan üzüntülerini paylaştı.

55 yaşındaki Cryer, “O çok güzel bir insandı. Sıcaklığı ve hassasiyeti gerçek güçleriydi. Neşe dolu kadını özleyeceğim için ağlıyorum. ‘Two and a Half Men’deki ilk gününü hatırlıyorum. İkinci bölümü çekiyorduk ve onunla bir projede yer aldığım için çok şanslı hissediyordum. Onun hayranı olduğumu söylüyordum ama bana inanmayı reddediyordu” ifadelerini kullandı.

Dizinin yapım şirketi Warner Bros da, “Conchata Ferrell’ın kaybından dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. ‘Berta’ rolüyle uzun yıllar boyunca herkesi güldürdü, şüphesiz ki bu sonsuza kadar yaşayacak” açıklamasında bulundu.

Kariyerine Broadway yapımlarında rol alarak başlayan Ferrell, “Network”, “Heartland”, “Mystic Pizza”, “True Romance”, “Erin Brockovich”, “Edward Scissorhands” ve “Krampus” gibi filmlerde de rol almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.