DOLAR 32,2478
EURO 34,7804
ALTIN 2.458,12
BIST 10.332,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Ürün Katalogları Ayağınıza Geldi: WhatsApp Business Alışveriş Düğmesi Nasıl Kullanılır? [Video]

18.03.2021
A+
A-

Son dönemde YouTube kanalını etkili bir şekilde kullanmaya özen gösteren dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kısa süre önce resmi YouTube kanalı üzerinden “WhatsApp Business’ta alışveriş düğmesi nasıl kullanılır” başlıklı yeni bir video daha yayınladı.

Açıklama kısmında “Alışveriş düğmesinin, müşterilerinizin ürün ve hizmetlerinize ulaşmalarını nasıl kolaylaştırdığını öğrenin. Bu hizmetin henüz size sunulmuyor olabileceğini lütfen unutmayın” ifadelerine yer veren WhatsApp, videonun içeriğinde WhatsApp Business kullanıcılarının uygulama sayesinde müşterilerine nasıl daha iyi hizmet verebileceğinden bahsediyor.

whatsapp business

İşletmelerin, WhatsApp Business kullanarak doğrudan ürün kataloglarını müşterilerine sunabileceğini hatırlatan WhatsApp, videonun devamında sohbet penceresinin hemen üzerinde bulunan alışveriş düğmesine dokunarak ulaşabileceğiniz ürün kataloglarının detaylarına yer veriyor.

İşletmeler, WhatsApp Business aracılığı ile oluşturacakları ürün kataloglarında yalnızca ürünlerinin isimlerine ya da resimlerine değil, tıpkı bir alışveriş sitesi gibi fiyatlarına ve açıklamalarına da yer verebiliyor. Bu sayede tüketiciler, ürünleri inceleyip doğrudan WhatsApp üzerinden işletme ile iletişime geçebiliyorlar.

WhatsApp Business’ın alışveriş düğmesinin kullanımını gösteren video

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.