DOLAR 32,4815
EURO 34,8540
ALTIN 2.483,76
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Ünlü şarkıcı Deniz Arcak’tan son dakika haberi

01.10.2021
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nden Seçkin Şenvardar’ın haberine göre Müzik Yorumcuları Meslek Birliği MÜYORBİR’in 11. Olağan Genel Kurulu önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Burhan Şeşen ve Ahmet Koç’un MÜYORBİR’in yönetimine seçilmek için yarıştığı genel kurula bir çok sanatçı katılarak oy kullandı.

Oy kullanan isimler arasında Işın Karaca ve Deniz Arcak da vardı.

Işın Karaca, “Aşağısı biraz gergin. Daha önce birkaç kez terketmişliğim vardır. İstediklerimizi alamadık şimdiye kadar bekleyelim bakalım göreceğiz. Artık yeni jenerasyonun da var olması gerekiyor. Bağırmaktan içeride sesim kısıldı, itiraz etmekten” dedi.

Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Deniz Arcak ise oy kullandıktan sonra dostları Eda Özülkü ve Ali Güven’le objektiflere yansıdı.

Şarkıcı, beş yıl önce eşi Akgün Fırat’la görücü usulü evlendiğini söyledi.

Henüz çocuğu olmadığını söyleyen Arcak, “Çok tatlı ve komik bir kocam var. Ablamın sınıf arkadaşı, hatta görücü usulü sayılır. Ama kendim görüp karar verdim. Evlendik, pişman da değiliz… Herkesin kendi alanı var öyle olunca işler yürüyor. Millet birbirinin kafasına yumurta gibi akmadığı zaman iyi yani, hayatımdan memnunum.”

Sektöre küsmediğini ise “Piyasanın içinde olmak için yanıp tutuşan biri değildim” diye anlatan Arcak, ardından sözlerine şöyle devam etti:

“Bana müziği bıraktı diyorlar ama ömrümde hiç bu kadar şarkı yapmamıştım. Hayatta nereye evrildiysem oraya yöneldim. Hala yapıyorum müziği bırakmadım, beni dinleyebilirler. Yeni şarkılar yapıyorum kendi istediğim gibi sahneye de çıkıyorum… Piyasayı bıraktım sadece. Herkesin bildiği çok ortada olma halini bıraktım. Pazarda duyulan müzik belki daha kolay algılanır ama bazılarına tahammül edemiyorum, öyle de bir iş yapmak istemiyorum. Niye yapayım ki beğenmediğim işi, ayıp olur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.