DOLAR 32,4498
EURO 34,6405
ALTIN 2.384,25
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Haluk Levent telefonunu getirene menemen yapacak

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, New York konserine giderken telefonunu arabada unuttuğunu fark etmesinin üzerine telefonunu kendisine getirene menemen yapacağını söyledi.

02.02.2024
A+
A-

Haluk Levent New York konseri için havalimanında check-in işlemini yaptıktan sonra telefonunu arabasında unuttuğunu fark etti. Bunun üzerine şarkıcı, uçağa telefonsuz binmek zorunda kaldı. Levent, yanındaki Bülent Çeçen’in telefonundan Twitter hesabına girerek paylaşım yaptı.

“BU AKŞAM KONSERİMİN MİSAFİRİ OLSUN”

İşte Levent’in paylaşımı:

“Arkadaşlar iki saat önce başıma bir olay geldi sizinle paylaşmak istedim. Bu akşam New York konserim var. Ve ben havalimanında check-in işlemimi yaptıktan sonra yanımda telefonumun olmadığını fark ettim. Arabamda kalmış. Ve şoförüm de fark etmemiş olacak ki o da evine gitmiş. Konseri iptal etmemek için telefonsuz uçmak zorunda kaldım. Bu tweet’i yan koltuğumda oturan sevgili Bülent Çeçen sayesinde yazıyorum. Kısaca bugün hiç kimse bana ulaşamayabilir. Bugün THY 15.10 uçağı ile New York’a uçacak bir yolcu varsa ve bu tweet’i okuyorsa buraya yazsın ona ulaşayım telefonumu getirsin isterim. Hatta bu akşam konserimin misafiri olsun. Hatta ona menemen yapayım.”

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.