DOLAR 32,5467
EURO 34,9817
ALTIN 2.420,36
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Ünlü radyocu Çağlan Tekil vefat etti

08.04.2020
A+
A-

Çağlan Tekil, 15 Şubat akşamı beyin kanaması geçirmiş ve Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde ameliyat edilmişti. Yoğun bakımda tedavi gören Tekil, bugün hayatını kaybetti.

Radyo Eksen’in Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Dostumuz Çağlan Tekil’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. O, her birimizin hayatını güzelleştiren, gülümsemesiyle içimizi ısıtan, varlığıyla güç veren biriydi. Acımız çok büyük, kelimelere sığdırmamızın imkanı yok. Tüm sevenlerine sabır diliyoruz” denildi.

Türkiye’de metal müziğin gelişmesine katkıda bulunan Tekil’in ölümünün ardından, müzik dünyasından pek çok isim de üzüntüsünü sosyal medyadan paylaştı. Ogün Sanlısoy, Twitter paylaşımında “Sevgili dostumuz Çağlan Tekil’i kaybettik maalesef… çok üzgünüm. Her şey için teşekkürler Çağlan, çok özlenecek ve unutulmayacaksın” ifadelerine yer verdi.

Hakan Özoğuz, “Türk rock camiasi adına tek başına mükemmel işler yapan, grupları tekrar birleştiren Çağlan Tekin kardeşim bu dünyadaki vaktini doldurdu. Bu kadar senelik birliktelik mükemmeldi. Beraber son konserimizi de iyi ki yaptık. Yerin doldurulamayacak, mekanın cennet olsun” derken Harun Tekin, “Hep birlikte her neyimiz eksikse onda fazla fazla vardı. Tevazu, nezaket, bilgi birikimi, istikrar, sabır. Kültür işçisi, ‘baron’, öğretmen, yayıncı, ince bir beyefendi ve aslan gibi metalci çağlan tekil… Hepimizin üstünde emeğin var. Uğurlar olsun” paylaşımını yaptı.

SacitAslan.Com olarak Çağlan Tekil’e Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.