DOLAR 32,4736
EURO 34,7873
ALTIN 2.440,57
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Ünlü komedyene TikTok piyangosu vurdu!

23.12.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nden Ufuk Özcan’ın yazısı…

Son birkaç aydır TikTok uygulaması aldı başına gidiyor. Sosyal medya platformları sıralamasında Facebook, Instagram, Twitter ve YouTube’un neredeyse önüne geçen TikTok, kısa sürede pazarın önde gelen bir markası oldu.

Bu uygulama neredeyse ülkemizde de çok popüler oldu ve öyle bir pazar payı oluşmuş ki ünlüler bu uygulamaya girsin diye para bile vermeye başlanmış. Hatta çok ünlü bir komedyenimiz de TikTok videoları çekmeye başlamıştı. Bunun için de Amerikan merkezli şirketten 500 bin lira para almış. Yani anlayacağız dünya genelinde aylık 500 milyon aktif kullanıcısı olan TikTok uygulamasını Türkiye’de de yaygınlaştırmaya çalışıyorlar. Fakat bu uygulama yüzünden anne ve babaların çok rahatsız olduğu biliniyor. 

TikTok yüzünden bazı çocuklarda ‘psikolojik rahatsızlık’ belirtisi olduğunu iddia eden aileler, bu uygulamanın yasaklanmasını istiyor. Yakında ünlü isimlerle aileler arasında bir savaş çıkarsa şaşırmayın derim.

Ufuk ÖZCAN / TAKVİM

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.