DOLAR 32,3433
EURO 35,1097
ALTIN 2.308,93
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘Masumlar Apartmanı’nda izleyenleri bekleyen sürpriz

18.03.2021
A+
A-

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar’ın paylaştığı “Masumlar Apartmanı” heyecan dolu bir bölümle daha ekrana geldi. Son bölüm finalinde Ankara’ya dönen Naci’yi durdurmak için tren garına giden Safiye’nin Naci’yi bulamaması izleyiciyi üzerken bir yandan da Safiye’nin bekleyişi duygulandırdı.

Bu sahneyle birlikte Naci karakterine hayat veren Naci karakterinin diziye veda ettiği düşünüldü. Ancak sosyal medyada düşen bazı fotoğraflarla birlikte gelecek bölümde bir sürpriz yaşanacağı düşünülüyor.

Dizinin kadrosuna dahil olduğu günden bu yana her an diziden ayrılacağı düşünülen Tansel Öngel’in gitme ihtimali bile izleyiciyi oldukça üzüyordu.

Tansel Öngel’in oynadığı Naci’nin hikayesi 13 bölümlüktü ama senaristlerin hikayeyi uzatmış olması söz konusu.

Ezgi Mola, instagram hesabından tren istasyonundaki o sahnenin bir kaç saniye sonrasında çekilen bir fotoğrafı paylaştı.

Fotoğrafta Safiye’nin karşısındaki kişinin Naci olduğu konuşuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.