DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Ünlü çizgi roman sanatçısı Jon Medwick, 15. kattan atlayarak hayatına son verdi

Dünyaca ünlü çizgi roman sanatçısı ve karikatürist,62 yaşındaki Jon Medwicksevgilisinin engel olma çabalarına rağmen, 15. katta bulunan dairesinin penceresinden atlayarak hayatını kaybetti. Görgü tanıkları,Medwick eyre çakılmadan önce sevgilisinin …

06.03.2024
A+
A-

Dünyaca ünlü çizgi roman sanatçısı ve karikatürist,62 yaşındaki Jon Medwicksevgilisinin engel olma çabalarına rağmen, 15. katta bulunan dairesinin penceresinden atlayarak hayatını kaybetti.

Görgü tanıkları,Medwick eyre çakılmadan önce sevgilisinin kendisini tutmaya çalıştığını söyledi.

“Depresif” bir çizgi roman sanatçısı Salı günü, sevgilisinin onu yakalamak ve hayatını kurtarmak için yaptığı çılgınca çabalarına rağmen 15. katlı Chelsea kooperatifinden ölümüne düştü, dedektifler ve tanıklar tarafından belirtildi.

Polis,Medwick’in 45 yaşındaki kız arkadaşı Medwick’i intihar etmeden önce pencere kenarında bulduğunu, son anda tutmaya çalıştığını fakat başarısız olduğunu söyledi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleriMedwick’in hayatını kaybettiğini tespit etti.

Medwick, binada on yıldan fazla bir süredir yaşıyordu ve komşuları tarafından “çok nazik” ve “sosyal” biri olarak tanımlanıyordu.

Medwick’in Instagram hesabı, yüksek katlı daireden çektiği Manhattan’ın batan güneşinin etkileyici fotoğraflarıyla doluydu.

Sevgilisiyle birlikte yaşamaya başlamış olan Medwick’in ölümünden sonra hastaneye götürülen sevgilisinin gözle görülür şekilde üzgün olduğubelirtildi.

Medwick genellikle evden çalışıyor, ve bazen sanatını satın alan müşteriler binaya gelip parçalarını alıyorlardı.

Polis, düşüşün Medwick’in intiharında cinayet şüphesiolmadığını söyledi.

Medwick’in uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur – 3.Sayfa

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.