DOLAR 32,5881
EURO 34,7593
ALTIN 2.507,05
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Ünlü Çift Boşanamıyor! Danlio Şef ve Tuğçe Demirbilek Boşandı mı?

06.12.2021
A+
A-

Ekim ayında boşanma iddialarıyla gündeme gelen Şef Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek çifti, boşanamıyor.

MasterChef’in ünlü şefi Danilo Zanna’nın 9 yıldır evli olduğu Tuğçe Demirbilek ile ayrılık arifesinde olduğu haberleri geçtiğimiz aylarda sevenleri derinden üzmüştü. Boşanacakları iddiaları ilk ortaya atıldığı zaman tarafların sesszi kalması dedikodu kulislerini heyecanlandırsa da Danilo Zanna, sosyal medya hesabından boşanma haberlerini doğrulayarak konuya aydınlık kazandırmıştı.

Danilo Zanna’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, boşanma sürecinin Tuğçe Demirbilek ile ortak çocukları Zeno Tibet’in ve kendilerinin yıpranmaması adına sessice ilerleyeceğini anlamıştık.
Boşanma kararlarından sonra çift evlerini ayırdı. Tuğçe Demirbilek ve oğlu Etiler’deki evlerinde ikamet etmeye devam ederken, ünlü şef Danilo Zanna ise oğluna yakın olmak için yine Etiler’de bir ev tuttu.

Para yüzünden mi boşanamıyorlar?

Dokuz yıl süren evliliklerini anlaşmalı boşanma ile bitirmeye çalışan çiftin boşanamadıkları ortaya çıktı. Sebebi ise 500 bin Euro olduğu söyleniyor.

Ünlü şef Zanna anlaşmalı boşanma protokolünde eşi Tuğçe Demirbilek’e şu an oğluyla beraber yaşadığı evi, oğullarının velayetini ve eğitim masraflarını ayrıca ayda 20 bin TL nafakaya ek olarak boşanma tazminatı olarak 500 bin Euro teklif etti. Ancak Tuğçe Demirbilek bu teklifi kabul etmedi ve 9 yıl süren evliliklerinin tanzimi oalrak 1 milyon Euro tazminat talep etti ve Zanna rakamı fazla bulduğu için boşanma süreci sekteye uğradı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.