DOLAR 32,3652
EURO 34,9611
ALTIN 2.325,56
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Uğur Dündar’dan tokat gibi yanıt: “Yalandan kim ölmüş?”

28.05.2022
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine göre Rasim Ozan Kütahyalı katıldığı YouTube yayınında Ayşenur Arslan’ın Türk Mukavemet Teşkilatı ile ilgili sözlerinden dolayı “hapse atılacağını” ancak kendisinin araya girdiğini söyledi.

Kütahyalı, Uğur Dündar için ise, “28 Şubat’ta tutuklanmaktan korkuyordu Uğur Dündar. Beni aradı. Bir laf var piyasada dedi, sen Uğur Dündar’ı bitireceğim diyormuşsun. Güldüm, öyle bir şey demiyorum, korkuyordu. Öyle bir şey yok dedim” iddiasında bulundu.

UĞUR DÜNDAR’DAN TOKAT GİBİ YANIT: ‘YALANDAN KİM ÖLMÜŞ?’ (VİDEO)

Dündar, Kütahyalı’nın iddialarına TELE1’de Enver Aysever’in sunduğu ‘Gündeme Not’ programında yanıt verdi. “Yalandan kim ölmüş diyorum. O şahsa böyle cevap vermiş olayım” diyen Dündar, 28 Şubat’taki duruşunu örneklerle anlattı.

Dündar şunları söyledi:

“Ben 28 Şubat sürecinde, bizim efsanevi başkanımız Aziz Yıldırım’ı asıp kestikleri dönemde Mehmet Baransu’nun canlı yayınına telefonla bağlandım. Mehmet Baransu’ya ‘Bu yaptıkların yanlış, müfterisin’ dedim. O da ‘Yalan söylemiyorum, ben Uğur Dündar efsanesini bitireceğim’ dedi. Ben de bunun üzerine ‘Ya sen kimsin Uğur Dündar efsanesini bitirmek kim? Sen daha ana rahmine düşmediğin yıllarda Uğur Dündar bu memleketin sorunlarına kafa yoruyordu, kelle koltukta her güç odağıyla mücadele ediyordu?’ ‘Fetullah Gülen’i kast ederek sen değil senin padişahın gelse Uğur Dündar efsanesini bitiremez’ dedim… O kadar bloke oldu ki ağzı burnu kurudu. Telefonu kapatırken de ‘Bu konuşmanın üstüne bir su iç de kendine gel’ dedim. Ama Mehmet Baransu cezaevine düştüğünde onunla ile ilgili tek kelime etmedim. Benim ilkemdir düşene vurmam.

‘TARİHİ KAYITLARI GÖSTEREYİM’

Ayrıca yine ’28 Şubat’ta Uğur Dündar böyle şöyle yaptı’ diyenlere tarihi kayıtları göstereyim… Darbeleri Soruşturma Komisyonu Meclis’te toplandı. Şu an DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Naim Şahin ve AKP’li Nimet Çubukçu’nun başkanlığını yaptığı o komisyonda dedim ki ‘Bakın benim adım Uğur Dündar. Ben başkalarına benzemem. Ben buraya nedamet getirmeye, günaha çıkarmaya gelmedim. Ben yaptığım tüm haberlerin altına bugün de imza atarım…’ Ben bunu demiş bir insanım. Uğur Dündar’a korkak diyecek birisi anasının karnından doğmadı henüz. Enver’cim lütfen bunları ciddiye alıp da bana soru sorma.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.