DOLAR 32,2626
EURO 35,0791
ALTIN 2.465,69
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, YouTube’da Ücretsiz Yayınlanacak

05.07.2021
A+
A-

UEFA’ya bağlı ülkelerdeki kadın futbol takımları arasında düzenlenen UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nin 2021-2022 sezonu, önümüzdeki ekim ayında başlayacak. Ligin başlamasına kısa bir süre kalmışken dünyanın önde gelen yayın platformlarından YouTube ve Dazn, futbol meraklılarını sevindirecek bir haber verdi.

Yapılan açıklamaya göre her iki platform da UEFA ile 4 yıllık bir anlaşma imzaladı ve 2021-2022 ve 2022-2023 yıllarında gerçekleşecek iki sezon da YouTube ve Dazn üzerinden ücretsiz bir şekilde yayınlanacak.

Maçlar Orta Doğu, Çin ve Kuzey Afrika’da yayınlanmayacak

UEFA

YouTube gibi birçok yayın platformu dünya çapında milyonlarca kişi tarafından izlenen spor müsabakalarına kendi bünyelerinde yer vermek için çaba sarf ediyor. Hatırlarsanız Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Exxen de önümüzdeki 3 yıl boyunca Şampiyonlar Ligi’nin yayın haklarını üstlendiğini açıklamıştı. Son olarak YouTube ve spor ile ilgili yayın platformu denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden Dazn, 4 yıl boyunca gerçekleşecek UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ni kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunacağını duyurdu..

Dazn, YouTube ve UEFA arasındaki anlaşma Orta Doğu, Çin ve Kuzey Afrika bölgelerini kapsamıyor. Yani bu bölgede yaşayanlar maçların canlı yayınına erişemeyecek. Türkiye UEFA ve YouTube’un bölge listesinde Orta Doğu’da yer almasa da maçların ülkemizde de canlı olarak izlenip izlenmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.