DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Uçuğa Ne İyi Gelir?

09.06.2020
A+
A-

Uçuğa ne iyi kazanç? Uçuk her insanda görülebilecek ve genelde dudak üzerinde veya çevresinde çıkan bir yaradır. Buna niçin olan şey ise bir virüstür. En fazla merak edilen konu ise bunun bir tedavisinin olup olmadığıdır. Hiçbir bağlı etkisi olmayan çoğu öbür usul ile bu sorundan kurtulmak mümkündür. Bunun için haberimize göz atabilirsiniz.

Uçuk Nedir?

Herpes olarak aşina ve vücudumuzda olan virüsün, bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla bunu bir fırsat bile bile ortaya çıkmasına uçuk denir. Her ne dek vücudun farklı yerlerinde söz konusu olsa da bilhassa dudağın üzerinde fazla daha sık görülür.

Uçuk Nedenleri Nelerdir?

Uçuk nedenleri şöyledir;

Soğuk aylar geldiği süre insanların bağışıklık sisteminde çok büyük zayıflamalar söz konusu olur. Bundan nedeniyle uçuk ortaya çıkar. Bunun yanı sıra stres bir öteki niçin olarak uyarı çeker. Özellikle kronik hastalıkların da buna sebep olduğunu hemencecik ifade edelim.

Uçuğa İyi Gelen Doğal Yöntemler Nelerdir?

Uçuğa ne iyi gelir: Uçuk tedavisinde kullanılan çoğu farklı usul ve kür söz konusu. Bunların içinde dikkat çekenlerden birisi vanilya özüdür. Çünkü süratli bir biçimde iltihaplı alanı temizler. Böylelikle sorun en kısa zaman dilimi içinde sonlanmış olacaktır. Uçuğa iyi gelen şeylerin içinde aynı zamanda buz da var. Bunun en büyük faydası ise özellikle ağrının ve sızının kısa süre içinde değil edilmesidir. Keza bal keza de sirke ile hemen bu soruna bir son verin. Bunun yanı sıra sarımsak kullanımının çok işe yaradığını ifade edelim. Doğal olmasına ek olarak bilhassa antibiyotik görevi görmesi bunu her daim özel kılar. Vazelini derhal uçuğu aşmak için kullanabilirsiniz. Yapılacak olan şey çok açıktır. O da uçuklu bölgenin üzerine bunu titiz bir biçimde sürmektir. Bu Vesile Ile en kısa zaman diliminde sorun ortadan kalkar. Dere ağacı yaprağı ise son derece yardımcı olan bir bitkidir. Bunun özelliği her daim mikroplu alanın en kısa zaman içinde temizlenmesini sağlamaktır. Dilediğiniz gibi uygulayabilir ve netice alabilirsiniz Uçuğa ne iyi kazanç: deniz tuzu kullanımı uçukla mücadele etme konusunda en fazla ilgi gören yöntemlerin içinde kazanç. Bunun için ılık bir kadeh suyun içine deniz tuzunu koyun. Bunun miktarının asgari 1 çay kaşığı değin olması gerekli. Güzel bir biçimde bunu karıştırın. Arından yapılacak olan şey ise bunu ilgili yere sürmektir. İlk başlarda çok büyük bir acı verse de zamanla bu geride kalır. Böylelikle uçuğun iyileşmesi sağlanmış olur.

Uçuğa iyi gelen bu kürlerin tümünün iyi sonuç verdiği kanıtlanmıştır. Bunun yanı sıra her daim bağışıklık sistemini fazla dinç tutmak lazım. Bol bol vitamin almak gerekiyor. Bu Vesile Ile uçuğa yakalanma şansınız düşer.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.