DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Ubisoft’tan Prince of Persia 6 hamlesi! Ubisoft, Prince of Persia 6 üzerinde çalışmalar yapıyor olabilir. Şirket, yakın zamanda Assassin’s Creed…

05.05.2020
A+
A-

Uzun zamandır yeni bir Prince of Persia oyunu için söylentiler dolaşsa da, hayranları yalnızca beklemekle yetiniyordu.

Yeni bir Prince of Persia oyunu için 2013‘te Ubisoft’tan yapılan “Kendimizi hazır hissettiğimizde, oyunun yaratıcıları acayip bir fikirle geldiğinde yapacağız. Bütün serilerimiz için koşul böyle. Hazırlanıyorlar. Bazıları diğerlerinden daha uzun sürebiliyor. Fakat hazırlanıyorlar.” açıklamasından diğer elimizde o kadar bir şey olduğu söylenemezdi.

Hemen ise Ubisoft hazırlanmış hissediyor olabilir. Şirket, “princeofpersia6.com” adlı bölge adını kendi sunucularına yönlendirmiş görünüyor. Fransız bölge adı firması Gandi‘den yapılan operasyon, daha öncesinde Assassin’s Creed: Valhalla oyunu için de bir bölge adı miktar edilmesinde kullanılmıştı.

Bölge adı kaydı yeni bir oyunun kesin olarak yapıldığını açıklama etmese de, son zamanlarda güvenilir kaynaklardan verilen bilgiler Ubisoft’un Prince of Persia 6 için incelemeler yaptığını söylüyor. Oyunun hangi platformda yayınlanacağı da bir merak konusu.

Yeni oyun iyice yeni bir Prince of Persia oyunu olarak çıkmasının yanına, eski oyunlardan birinin yenilenmesinden ibaret olabilir. Hayranları Ubisoft’un muhtemelen Haziran’da oluşturacağı lansmanı beklemek zorunda kalacaklar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.