DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

tvOS 14 yayınlandı! tvOS 14 nasıl yüklenir? 16 Eylül itibariyle tvOS 14 güncellemesi yayınlandı. Peki özellikleri ile dikkat çeken tvOS 14 nasıl…

17.09.2020
A+
A-

Apple TV’nizi güncellemek, cihazın en son özelliklerden faydalanabilmesi için oldukça önem taşıyor. Güncellemeyi indirmek için ağ bağlantınızı kontrol etmeyi unutmayın. Güncelleme süresi, ağ bağlantınızın hızına göre değişkenlik gösterecektir. Apple TV’yi güncellemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Ayarlar -> Sistem -> Yazılım Güncellemeleri kısmından “Güncellemeleri Kontrol Et” seçeneğine tıklayın. Güncelleme cihazınıza geldiyse, İndir ve Kur seçeneğine tıklayın.

tvOS 14 nasıl yüklenir sorusunun cevabını verirken, bu güncellemeleri Apple TV’nizin otomatik olarak yapmasına da izin verebilirsiniz. Eğer Apple TV’nizin bu güncellemeleri otomatik olarak indirip kurmasını istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Ayarlar -> Sistem -> Yazılım Güncellemeleri kısmına giderek “Otomatik Olarak Güncelle” seçeneğini seçin.

Bu adımlardan sonra Apple TV, açıldıktan sonra eğer internete bağlıysa aygıt yazılımını otomatik olarak güncelleyecektir.

tvOS 14 özellikleri

tvOS 14 ile gelen yeniliklerden birisi de oyun oynamayı sevenler için. PlayStation ve Xbox modellerinde kullanılan devam et özelliğine benzer olan bu özellik ile kullanıcılar, oynadıkları oyuna hızlıca kaldıkları yerden devam edebilecekler. Buna ek olarak, Apple Arcade kullanıcıları için çoklu profil desteği de geldi. Böylece her kullanıcı, kendine özel bir profil kullanabilecek.

tvOS 14 özellikleri arasında dikkat çeken bir diğer detay ise, görüntü içinde görüntü özelliği. Kullanıcılar uygulamalar arasında geçiş yaparken, videolar da ekranın bir köşesinde oynatılmaya devam edecek. Bunlara ek olarak HomeKit desteği de yeni sürüm ile birlikte kullanıma sunuluyor. Böylece evinizde kullandığınız birçok akıllı nesne, tvOS 14 ile birlikte daha uyumlu bir hale geliyor.

WatchOS 7 çıktı; Apple Watch artık daha yetenekli!

Apple’ın dün tanıttığı ve beklenen WatchOS 7 yayınlandı. Peki WatchOS 7 nasıl yüklenir? İşte WatchOS 7 güncellemesi hakkındaki detaylar…

Bunlara ek olarak, Microsoft’un geçtiğimiz yıl çıkardığı Xbox Elite Series 2 veXbox Adaptive kumandaları için de yazılım desteği sunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.