DOLAR 32,2332
EURO 35,0807
ALTIN 2.503,49
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Tuvaleti ölçen bebek bezi Lumi by Pampers CES 2020’de hayatın her alanında işimizi kolaylaştıran teknolojileri bir arada görüyoruz. Bunlardan …

07.01.2020
A+
A-

Bebek bakımını tek başına halleden ürün, bebekli ailelerin hayatını kolaylaştıracak gibi duruyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Lumi by Pampers özellikleri

Bir bebek bezi gibi görünen ürün aslında çok daha fazlası. Akıllı bebek bezi Lumi by Pampers, dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan CES 2020’de sergilendi.

Henüz konuşmayı öğrenmemiş bir bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak zor olabiliyor. Ürün de buna odaklanmış durumda. Lumi, bebeğinizin neye ihtiyacı olduğunu tahmin ediyor.

Bir kamera ile desteklenen Lumi’de etkinlik sensörü bulunuyor. Böylece 7/24 takip yapılabiliyor.

Bebeğin uyku, beslenme ve bebek bezi durumunu ölçmenin yanında oda sıcaklığını ve odadaki nemi de ölçen cihaz, bebeğin ortamda rahat hissedip hissetmediğini de ölçebiliyor. Kamera sayesinde bebeğiniz odada uyurken takip etmeniz de mümkün.

Bu arada ürün Amerika Birleşik Devletleri’nde satışta. 349 dolarlık fiyat etiketine sahip olan akıllı bebek bezi, ilerleyen zamanda ülkemizde satışa çıkacak mı, fiyatı ne olacak? Şimdilik bilinmiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.