DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Tutuklu Sanıklar Hakim Karşısına Çıktı

Tutuklu sanıkların duruşması sırasında yaşanan gelişmeler ve mahkeme süreci detaylı bir şekilde ele alınıyor. Tutuklu sanıkların hakim karşısındaki duruşmaları inceleniyor.

25.04.2024
A+
A-

Kasım ayından beri tutuklu bulunan Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat’ın da aralarında bulunduğu 11 sanık, Banu Parlak‘ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirme suçundan hakim karşısına çıktı. Duruşmada kızı ve eşini gören Dilan Polat duygusal anlar yaşadı.

İddianame ve Talepler

İddianame ve Talepler

Banu Parlak‘ın güzellik merkezine geçen yıl düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddia edilmişti. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı‘nın hazırladığı iddianamede Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat’a yöneltilen suçlamalar ve talep edilen cezalar yer alıyor.

Duruşma Detayları

Duruşma Detayları

Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulundukları cezaevinden getirildi. Diğer sanıklar SEGBİS ile duruşmaya katıldı. Dilan ve Engin Polat’ın kızı Nilda Polat ile Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra Uzun da duruşmayı izleyiciler arasında yer aldılar.

Sanıkların İfade ve Duruşu

Sanıkların İfade ve Duruşu

Engin Polat’ın mahkeme salonunda mesleği ve geliri hakkında verdiği ifadeler, Dilan Polat’ın duygusal anlar yaşayarak kızına olan özlemi ve duyguları, duruşma sırasında yaşananlar ve sanıkların tutumları detaylı bir şekilde yansıdı.

İddianameden Detaylar

İddianameden Detaylar

İddianamede yer alan husumet, tehdit mesajları, suç örgütü bağlantıları ve diğer detaylar doğrultusunda sanıklar hakkında talep edilen cezalar ve firari sanıkların durumu detaylı bir şekilde belgelendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.