DOLAR 32,2551
EURO 34,7869
ALTIN 2.439,10
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Türk Hava Yolları, Silikon Vadisi ile köprü kuruyor Draper Üniversitesi ve Türk Hava Yolları, yenilikçiliğe ve girişimciliğe teşvik etmek adına bir ortaklık…

12.12.2019
A+
A-

Draper Üniversitesi ve Türk Hava Yolları arasında gerçekleştirilen yeni iş birliği duyuruldu. İkili, özellikle gelişmekte olan pazarlardaki girişimlerin geleceği ile ilgili etkin rol oynamayı hedefliyor. Buradaki girişimlerin büyümesi için yapılması gerekenler konusunda ortak bir vizyona sahip olan ikili, Silikon Vadisi‘nde bir program başlattı.

Türk Hava Yolları’nın daha önce de gelişmekte olan pazarların dijital ekonomisinin büyümesi yönünde stratejik çalışmaları olduğu biliniyor.

Silikon Vadisi’nde başlatılan program ile küresel ekosistemler ile Silikon Vadisi arasında anlamlı bir köprü kurulacak.

İkilinin anlaşması doğrultusunda THY, Draper Hero Training Programı’ndaki 5 girişimi destekleyecek. Düzenlenecek Draper Demo Day sonunda belli olacak olan 5 kazanan, THY’nin Invest on Board programına katılmaya hak kazanacak. Burada kendine yatırımcı arayabilecek.

Kasım 2019‘da başlayan ortaklık şimdilerde fikirlerine hızlıca yanıt almak isteyen, girişimci ruha sahip, yetenekli ve cesur girişimcileri arıyor. Bireylerin ya da kurumların bunun için Kaliforniya’daki Draper Üniversitesi ofisi ile iletişime geçmesi gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.