DOLAR 32,3395
EURO 34,8487
ALTIN 2.389,59
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Tüm mazlumların yaralarını sarıyoruz

05.02.2020
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bugün, Delice’ye verdiğim söz vardı, şükran borcumuzu ödemek için geldik. Delice 31 Mart seçimlerinde yüzde 85,5 ile AK Parti dedi. Gönül belediyeciliğine rekor düzeyde destek verdi. Delice bu ferasetiyle 83 milyonun tamamına da örnek oldu. 31 mart seçimlerinin Türkiye şampiyonu Delice’ye teşekkür ediyorum. Bu ara bol bol yurt dışı seyahatler var. Şimdi sizinle bir başka final yapıyoruz. Sizden gördüğüm bu ilgi alaka ile insan yorulur mu? Bizim yol arkadaşlığımız uzun sürecek. Oylarıyla Cumhur İttifakı’nı zirveye taşıyan MHP’li kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Siz bize güvendiniz inandınız. Türkiye’nin son yıllardaki en kritik seçimlerinden birinde tarihi bir rekora imza attınız.

Bizim siyasetimizde Türkiye’yi kutuplaştırmak yok. Bizim siyasi geleneğimize millete tepeden bakmak da yok. Halkın ve hakkın rızasının üzerinde bir paye tanımıyoruz. İnsanlarımızı Alevi, Sünni, Kürt, Türk, Laz, Çerkez diye bölenlere inat 83 milyonun her bir ferdini kucaklıyoruz.

“TÜM MAZLUMLARIN YARALARINI SARIYORUZ”

Bugün Van’dan aldığımız haber ortada, 23 kardeşimiz maalesef çığ altında kalarak ebediyete intihal etti. Ailelerine başsağlığı diliyoruz. Ölümlü bir dünyanın içinde kimsenin kimseye efendilik yapmaya hakkı yok bir faydası da yok. Geldik gidiyoruz. Kendi vatandaşlarımız başta olmak üzere komşularımız başta olmak üzere tüm mazlumların yaralarını sarıyoruz. Nerede bir soydaşımızı varsa Türkiye oradadır.

Türkiye’nin Suriye’de Libya’da doğu Akdeniz’de ne işi var diye soranlar bu milletin tarihini bilmeyen gafillerdir. Dikkat edin aynı çevreler binlerce km öteden gelip Suriye’yi kan gölüne çevirenleri sorgulamıyor. Bu güruhu biz dikkate almadık almıyoruz. Biz günlük hesapların değil asırlık planların peşindeyiz. Biz evlatlarımıza sözü dinlenen bir ülke bırakmanın peşindeyiz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.