DOLAR 32,3176
EURO 34,8071
ALTIN 2.407,19
BIST 10.222,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

‘Trekkie’ler 12 yıldır yastaymış meğer

12.01.2018
A+
A-

‘Trekkie’ler 12 yıldır yastaymış meğerEn son ‘Uzay Yolu’ dizisi ‘Star Trek: Enterprise’ 2005’te sona ermişti. Geçen ekim karşımıza çıkan ‘Star Trek: Discovery’, orijinal ‘Star Trek’ dizisinden yaklaşık 50 yıl sonra yayına başlamasına karşılık, Kaptan Kirk ve ekibinin işe başladığı tarihin 10 yıl öncesinde geçiyor. Heyecanla beklenen son altı bölümü bu pazartesiden itibaren Netflix’te başlıyor. Dizinin ‘esas’ oyuncuları Sonequa Martin-Green, Jason Isaacs, Shazad Latif ve başyazarı Aaron Harberts ile Londra’da buluştuk. Tabii ki kalan kısım hakkında hiçbir bilgi vermediler, fotoğraf da çektirmediler ama artık buna alışkınız; susup oturmadık elbette.

Burada önemli olan içsel keşif

‘The Walking Dead’den ‘Star Trek’e geldiniz, nasıl bir yolculuktu?
Sonequa Martin-Green: O kadar çok şey öğrendim ki ‘The Walking Dead’de, her anlamda geliştim. Orada geçirdiğim zamana, arkadaşlarıma müteşekkirim.

‘Star Trek’ten teklif geldi diye mi öldürdüler sizi?
S.M.G: Hayır hayır, tam da bu yüzden ilahi bir teklif diye düşünüyorum işte, ‘The Walking Dead’de rolüm biterken aradılar.

HAFTANIN PROGRAMI: Benim Varoş Hikâyem (BluTv)
Adana Ceyhan’ın varoş mahallelerinde yaşayan gerçek karakterlerin hikâyeleri… ‘Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana’da’ hayranları kaçırmasın.

HAFTANIN SEÇKİSİ
Günlük dizi: Hıçkırık (Kanal D, hafta içi her gün, 15.00)
Yeni dizi: Babamın Günahları (Star, çarşamba 20.00)
Talk show: Tolgshow (Fox, cumartesi, 22.30)
Kovboy filmi: Kötü Evlat / Sons of Katie Elder – John Wayne (TRT1, pazar, 09.25)
Kült dizi: X-Files yeni sezon (Foxcrime, perşembe, 07.30 ABD ile aynı anda ve 20.30)

75
‘Oscar’dan önce son çıkış.’ Golden Globes yani Altın Küreler. Sinema ve televizyon dünyasının ödüllendirileceği bu görkemli gece 75. kez düzenleniyor bu yıl. 7 Ocak’ı 8 Ocak’a bağlayan Pazar gecesi tören Los Angeles’taki Beverly Hilton Hotel’den yayımlanacak. Canlı yayın 03.00’te kırmızı halı gösterimiyle başlayacak ve 04.00’te ödül töreniyle devam edecek. Gecenin sunuculuğunu ise komedyen Seth Meyers üstlenecek. D-Smart, Kablo TV, tivibu ve TV+ platformlarında izlenebilen Foxlife kanalında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.