DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Trafik Polisi Gürler’e Moral Ziyareti: Meslektaşlar Akciğer Kanserine İnat Yanında

Trafik Polisi Gürler’e moral ziyaretiyle meslektaşlar yanında; akciğer kanserine karşı dayanışma ve umut dolu anlar paylaşılır.

09.04.2026
A+
A-

10 Nisan Polis Günü dolayısıyla Düzce’de trafik polisleri, hastalığıyla mücadele eden meslektaşları Bülent Gürler’i ziyaret ederek moral verdi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 3 yıldır akciğer kanseriyle savaşan 51 yaşındaki Gürler’in evine sürpriz bir çıkış gerçekleştirdi; çiçek ve pasta ile birlikte ekip otolarının sirenlerini çaldırıp kendisini kutladı.

Gürler, meslek arkadaşlarının kendisine olan desteğini karşısında duygulandı ve ailenin katılımıyla pastayı kesti. “Mesleğe geri dönme” arzusunu dile getirirken, arkadaşlarının bu jestinin kendisine güç verdiğini belirtti. “Bu meslek özveriyle, sevgiyle, vatan aşkıyla yapılır.”

AA muhabiriyle konuşan Gürler, 26 yıllık meslek hayatını özetledi ve tedavi sürecinin yaklaşık 3 yıla yaklaştığını söyledi. Şu an akıllı ilaç tedavisi görmekte olduğunu belirten Gürler, önceki tedavilerden sonuç alamadıklarını ancak yeni sürecin iyi ilerlediğini ifade etti. Hastalığı tamamen yenerek üniformayı yeniden giymeyi arzuladığını sözlerine ekledi. Eşi ve çocuklarının bu süreçte en büyük destekçileri olduğunu vurguladı ve ailesiyle birlikte bu zorlu dönemi atlatmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

“Üniformasına aşık bir insan” başlıklı sözlerle eşine destek olan Derya Gürler ise, kocasının meslektaşlarının yanında olduğunu belirtti. “Bayrak nerede dalgalanırsa orada ben varım, görevdeyim.” ifadesiyle üniformaya olan bağlılığına vurgu yaptı. Gürler, eşinin her zaman yanlarında olduklarını ve vatan sevgisinin meslektaşlar arasında tartışılmaz bir duruş taşıdığını söyledi.

Gürler ile sıkı temasını sürdüren Göçer ise, bu zor süreçte arkadaşlarının yanında olmanın önemini vurguladı. “Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın yanımızda olması için buradayız; bayrak ve vatan sevgisi bu mesleğin özüdür,” şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Ömer Ürer

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.