DOLAR 32,3178
EURO 34,8163
ALTIN 2.405,84
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Trabzonspor, Sosa ve Novak için yeniden harekete geçiyor

25.05.2020
A+
A-

Trabzonspor, bu sezon sözleşmeleri sona erecek olan Jose Sosa ve Filip Novak konusuna son noktayı hazırlamak istiyor. Korona virüs sebebiyle görüşmelerin durduğu transferlerde, taraflar aralarında önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanacak. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Trabzon’a gelerek iki oyuncuyla yapılacak olan görüşmeleri birebir yakından yürüterek sonuçlandırmaya çalışacak.

Ağaoğlu netice almayı hedefliyor

Korona virüs öncesi iki oyuncuyla da ilke anlaşmasına varmasına karşın salgının ortaya çıkmasından sonradan görüşmelerin durduğu transferde taraflar bu hafta baştan bir araya gelerek görüşmelere başlangıç verecek. Korona virüs sonrası futbol camiası büyük bir idareli bıkkınlık yaşarken, bu sürecin etkilerini hesap eden Karadeniz ekibi, finansal planlama doğrultusunda iki oyuncunun transferinde yeni bir yol haritasıyla önerge sunacak. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun kanımca yürüteceği görüşmelerde bordo-mavililer netice almayı hedefliyor.

Yönetim işi sıkı tutuyor

Bordo-mavili yönetim Jose Sosa ve Filip Novak’ın takımda kalmasını istiyor. Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, lüzum saha içinde gerekse saha haricen takıma manâlı katkı maddesi karşılayan kaptan Sosa ve savunmada kayda değer işlere imza atan Novak’ın gelecek sezon da kadroda görmeyi arzuluyor. İki oyuncuyla aktarma görüşmelerine bitmiş başlangıç verecek olan bordo-mavili kulüp şampiyonluk yolunda oyuncuların kafası karışmaması için işi sıkı tutuyor.

Sosa ile özel mülâkat

Trabzonspor’daki futbol kariyerini ekip kaptanı olarak şampiyonlukla taçlandırmak isteyen Jose Sosa ile ilgili ülkesi Arjantin’de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yıldız oyuncunun ismi eski takımı Estudiantes ile anılması ve yoğun bir isteğin olması üzerine düşünceli olan Sosa ile başkan Ahmet Ağaoğlu görüşerek oyuncunun düşüncelerini alacak. İkili aralarında yapıılacak zirvede hafıza alış-verişinde bulunacak.

Gökmen Şahin

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.