DOLAR 32,2692
EURO 34,8112
ALTIN 2.405,27
BIST 10.222,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Tor Browser Android için yayınlandı!

08.09.2018
A+
A-
iOS 12 Jailbreak geliyor!

Henüz final sürümü yayınlanmamış olmasına rağmen iOS 12, hackerlardan kurtulamadı. Kullanıcıların merakla beklediği iOS 12 jailbreak, Twitter’da yayınlanan video ile duyuruldu.

Tor Browser Mobil, şimdilik Orbot adlı, Tor Project tarafından yayınlanmış uygulamaya da ihtiyaç duyuyor. Tarayıcının içine dahili Tor bağlayıcısının henüz eklenmediğini de belirtmekte fayda var. Fakat yazılımın final sürümünde Orbot uygulamasını kullanmamıza gerek kalmayacak.

Tor Projesi, uygulamayı hatalardan arındırmak ve alpha sürecinden hızlıca çıkartmak için kullanıcıların geri bildirimlerini bekliyor. Siz de Tor Browser Mobil’in daha hızlı bir şekilde gelişmesini istiyorsanız, karşılaştığınız hataları geri bildirim yoluyla bildirebilirsiniz.

Tor Browser Android uygulaması ile gelen yenilikler

Tor Browser üzerinden girdiğiniz tüm sitelerin, cihazınızı takibi etmesi engelleniyor ISP Sağlayıcısının yasakladığı tüm sitelere sorunsuz şekilde girilebiliyor Veri akışı çok katmanlı şifreleme ile korunuyor İnternete Tor ağı üzerinden bağlanabiliyor

Android kullanıcıları buradan Tor Browser Android uygulamasını indirebilirler. iOS kullanıcılarının ise şimdilik Onion Browser kullanmaya devam etmeleri tavsiye ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.