DOLAR 32,3848
EURO 34,7777
ALTIN 2.395,86
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

TON Network’ta USDT Desteği Genişliyor

TON Network’ta USDT desteği genişliyor! Artık TON Network üzerinde USDT transferlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Detaylar için tıklayın!

19.04.2024
A+
A-

Tether, TON Network’ta USDT Desteğini Genişletiyor

Tether, TON Network’ta USDT Desteğini Genişletiyor

En büyük stablecoin şirketi olan Tether, TON Network’ta USDT stablecoin desteğini genişletti. Tether’in resmi web sitesinde TON Blockchain’de USDT gösteriliyor. USDT ile birlikte EURT, CHNT, XAUT ve MXNT de Tether’in şeffaflık sayfasında yer alıyor. Tether CEO’su Paolo Ardoino, USDT’nin 20 Nisan’da TON’da listeleneceğini söyledi. TON ağında yetkilendirilen toplam USDT miktarı 10 milyon dolar. Ancak, TON’daki USDT ABD’li kullanıcılar için mevcut değil.

Altcoin Projesi, Kullanıcı Teşviki Olarak 11 Milyon TON Sağlayacak

Altcoin Projesi, Kullanıcı Teşviki Olarak 11 Milyon TON Sağlayacak

TON, USDT’yi Blockchain’de erken benimseyenler için kullanıcı teşviki vermeyi planlıyor. Bu bağlamda altcoin projesi, 11 milyon TON sağlayacak. 5 milyon TON Telegram cüzdanlarında USDT madenciliği için kullanılacak. Ayrıca, TON ekosistemindeki DEX’lerde USDT likiditesini teşvik etmek için 5 milyon Toncoin kullanılacak. Kullanıcılar likidite madenciliğine katılabilir ve gelir elde edebilirler.

TON’un çoklu merkezi borsa ortakları da kullanıcıların USDT veya herhangi bir TON varlığını TON Blockchain cüzdanlarına çekme ücretlerini dengelemek için 1,2 milyon TON sağlayacak.

TON Vakfı, yeni bir “The Open League” DeFi finansman programının başlattığını duyurdu. Program, seçilen projelere 200.000 dolara kadar doğrudan finansman, 300.000 dolar kullanıcı teşviki ve 20.000 dolar Telegram reklam kredisi dahil olmak üzere 520.000 dolara kadar finansman sağlayacak. Bu hamleyle daha fazla geliştiriciyi TON ekosisteminde yenilikçi DeFi ürünleri oluşturmaya çekmeyi hedefliyor.

Telegram CEO’su: Telegram Dijital Ürünlere Kapı Açacak!

Telegram CEO’su Pavel Durov, içerik oluşturucular için tanıtımlar yapacaklarını, içerik oluşturucuların gelirin % 70’ini alacağını ve uygulama içinde fiziksel ve dijital ürünlerin satın alınmasına izin vereceklerini açıkladı. Telegram, Stripe dahil 70’ten fazla ödeme sağlayıcısıyla ortaklıklar kurdu. Ayrıca, Telegram kanal sahipleri bugün ilk kez reklam gelirlerini çekebilecek ve gelirin %50’si kanal sahibine iade edilecek.

TON fiyatı, lider kripto para birimlerinden gelen büyük duyurularla gün içinde %15’in üzerinde artış gösterdi. Ancak, ABD’deki kullanıcılar için olmadığı için daha sonra kazançlarının bir kısmını kaybetti. TON, yazı sırasında günlük bazda %5,66 artışla 6,5 dolardan işlem görüyordu. İşlem hacmi son 24 saat içinde %135’in üzerinde artış kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.