DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

TON Foundation’dan NFT Traderlarına Dev Airdrop Detayları

TON Foundation, NFT Traderlarına yönelik büyük bir airdrop programı başlatıyor! Detaylar için hemen tıklayın ve kaçırmayın.

25.04.2024
A+
A-

TON Foundation, NFT traderları için devasa bir airdrop başlattı. Airdrop, puan ve ödül sistemi üzerinden gerçekleşecek.

Airdrop İçeriği ve Detayları

TON Foundation, Getgems, xRare ve Ton NFT Diamonds gibi NFT pazarlarında aktif olan traderlar için toplam 105.600 TON değerinde airdrop duyurdu. Airdrop için uygun olabilmek için belirli kriterlerin sağlanması gerekiyor.

Airdrop’a Katılım Şartları

Airdrop’a katılabilmek için NFT pazarlarında aktif olmanın yanı sıra, belirli tarih aralığında belirli işlemleri gerçekleştirmiş olmak gerekiyor. Ayrıca, NFT koleksiyonu holderları ve belirli cüzdanlar airdrop’tan faydalanamayacaklar.

Airdrop Ödül Sistemi

Airdrop Ödül Sistemi

Airdrop ödülleri, kullanıcıların yaptıkları işlemlere bağlı olarak belirlenen puanlar üzerinden dağıtılacak. Puanlar, kullanıcıların NFT işlem hacmi, sayısı ve diğer ölçütlere göre belirlenecek. Toplanan puanlara göre kullanıcılara TON tokenleri ile ödüller verilecek.

Altcoin Fiyat Performansı

Altcoin Fiyat Performansı

TON tokeni, son 24 saat içinde %3,95 değer kaybetti ve şu an 5,30 dolardan işlem görüyor. Bu düşüş, genel kripto piyasasındaki trendle uyumlu olsa da, airdrop etkinliğiyle çelişkili bir durum oluşturuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.